A hétvégén a pozsonyi úti Cioccolatte fagylaltozóban ti is megkóstolhatjátok azt a fagyikülönlegességet, amivel a cukrászda – hazánkban egyedüliként – részt vett a hétvégén nyolcadszor megrendezett milánói The Chocolate Show-n.

A hétvégén rendezték meg Milánóban a 8. The Chocolate Show-t, ahol egyetlen magyarként a budapesti Cioccolatte fagyizó fagyimestere képviselhette hazánkat. A különleges eseményen a legjobb olasz fagylaltozók tartottak bemutatókat a szakma és a nagyközönség számára. A mesterek egyedi ízkombinációkat készítettek erre az alkalomra, és ahogy a neve is sugallja, egyik fagyiból sem hiányozhatott a csokoládé.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy egyedüli külföldi résztvevőként bennünket választottak! Úgy döntöttünk, hogy kihasználva a kínálkozó lehetőséget egy olyan különleges Hungarikum ízt alkotunk meg, ami sokat mesél a hazai gasztronómia nagyszerűségéről az olasz közönségnek, és amit ezen az eseményen mutatunk be első alkalommal” – mondta Soresina Szilvia, a Cioccolatte fagylaltozó fagyimestere.

A recept most még titkos, de a hétvégén mindent elárulnak róla megálmodói, és a hazai fagyi rajongók sem maradnak ki az ízélményből, ha október 12-13. között ellátogatnak a Cioccolatte fagylaltozóba!