A Liz and Chain egy bár, számtalan lehetőséggel! Legyen szó gyors reggeliről a hotel vendégeinek, svédasztalos ebédről a munkaügyben érkezőknek, romantikus borozásról kóstolókkal a pároknak vagy exkluzív pezsgős estéről az ünnepelni vágyóknak, az étterem mindenkiről gondoskodik.

Csodás és praktikus helyszínen, a Duna pesti oldalán, a belváros lüktetésének kapujában tágas, nyugodt környezetben várja vendégeit a Liz and Chain bár. A Budapest Marriott Hotel aljában található étterem nemcsak a szállóvendégeknek jó választás, remek helyszín a dolgos mindennapokban egy elvonulós csendes ebédre, ahol páratlan panorámával élvezhetjük a minőségi falatokat.

A bárba lépve ami először szembetűnik, az a nagy tér, sok különböző méretű asztallal, székekkel, fotelokkal, minden felmerülő igényhez igazodva. A hotel vonásait a kényelmesotthonos kialakításban fedezhetjük fel. Elegáns és modern a berendezés, barátságos hangulattal karöltve.

Változatos reggeli és ebéd felhozatal, fix áras, megújuló menü és hódolás a pezsgő előtt, minden este. A Liz and Chain bárnak sok arca van, és mindegyiket érdemes megismerni. A minőségi fogások, a prémium hozzávalók és a sokszínű kínálat alap, és még a legpörgősebb órákban is garantált a figyelmes kiszolgálás.

A reggeli kényeztetés már nyolctól kezdetét veszi klasszikus tojásételekkel és modern egészségtudatos kínálattal: amerikai palacsinta tejszínhabbal, eperrel, juharsziruppal (1550 Ft) buggyantott tojás, angol muffin, füstölt skót lazac, hollandi mártás, snidling (2600 Ft) egy éjszakán át áztatott áfonyás-chia magos zabpehely, csokoládédarabok, dió, mogyoróvaj (1700 Ft).

Délutántól késő estig korlátlan pezsgőfogyasztással, koktélokkal, hazai borokkal várja a lazítani vágyókat a bár, valamint számos exkluzív esemény, például kóstolók, privát partik és teadélutánok helyszíne is a Liz and Chain. Idén 20. alkalommal ünneplik a Champagne világnapját, ahol különleges Veuve Clicquot kóstolóval készülnek a buborékok szerelmeseinek.