Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Kultúra

Sikertörténetek és megpróbáltatások – ilyen lesz a hatodik Forbes Flow

Hibázni ér, sőt! Az elismert projektekhez vezető út kudarccal és próbálkozással van kikövezve. A hatodik Forbes Flow-n irigylésreméltó történetek kulisszái mögé pillanthatunk be: üzletemberek, sportolók, művészek és generációváltók mesélik el, hogyan térült meg a csakazértis mentlitásuk. Három színpadon, közel ötven interaktív előadásból meríthetünk erőt saját újrakezdéseinkhez.

A Forbes Magyarország közelgő eseményén a magazin lapjairól is ismert legizgalmasabb teljesítmények mögött húzódó kitartás lesz a fókuszban. Mennyit kell befektetni vajon egy álomba, hogy életre keljen? A kudarcból való kilábalás megterhelő mentális folyamat, a terveink jogosultságába vetett hit pedig nap mint nap megkérdőjeleződik. A csakazértis pillanatok ünnepén olyan inspiráló előadókat hallgathatunk meg, mint Vekerdy Tamás pszichológus, Enyedi Ildikó filmrendező, Baji Balázs gátfutó, Vecsei H. Miklós színész.

Hogyan lesz globális újrahasznosítási biznisz egy koliszoba gilisztatenyészetéből? Megéri hűnek maradni magunkhoz Hollywood reflektorfényében? Sok ismert név, sok különböző, különleges üzleti történet elevenedik meg a Nagyszínpadon, ahol az elmúlt 10 év legnagyobb üzleti sikersztorijaival, és esetenként áthidalhatatlannak tűnő akadályaival ismerkedhetünk meg.

Milyen nehézségekkel, dilemmákkal jár egy családi vállalkozás átadása és átvétele? Hogy küzdenek meg a külső és belső nyomással az örökösök? A NextGen színpad powered by K&H Bank fellépői olyan fiatal vezetők,  akik épp generációváltás előtt vannak a családi cégben, vagy már meg is ugrották azt.

Hogyan gyarapodhatunk, a digitalizáció fénykorában? Elhivatottság és lelkesedés mindenek felett. A Small and Sweet színpad powered by Grow with Google előadásaiból afeltörekvő kisvállalkozások történeteit hallgathatjuk meg, és nyerhetünk ihletet.

Október 4-én a Corinthia Hotel Budapest megtelik kitartó álmodozókkal, akik nem hagyják cserben magukat, és mindig egyszer többször állnak fel, mint ahányszor a padlóra kerülnek.

  • Bővebb információt ITT találtok, jegyet pedig ITT tudtok vásárolni.

Hasonló tartalmak

Kultúra

Fűri Judit előadása a Városmajori Jézus Szíve-templomban

Fűri Judit üvegművész–restaurátor december 2-án a Városmajori Jézus Szíve-templom díszüvegablakainak restaurálásáról és rekonstrukciójáról tart izgalmas előadást.

Kultúra

Pulpbrother (US): Sorry I forgot the pizza I was supposed to deliver

November végén amerikai kultművész érkezik a budai minigalériába, a Start Galéria Budapestbe, amit érdemes megnézni a pop-art kedvelőinek. Ha Pulpbrother sikerének titkát boncolgatjuk, olyan címkék kerülnek elő, mint a humor, olykor a fekete humor is. Rendkívül profán, szarkasztikus, csípős és mindig flegma – mégis áthatja az életigenlés.

Shopping Kultúra

PANEL Contemporary: Karácsonyi képzőművészeti kiállítás és vásár

A Faur Zsófi Galéria karácsonyi képzőművészeti kiállítással és vásárral könnyíti meg az ünnepek előtti ajándékhajszát: december 22-ig minden hétköznap 12:00-től 18 óráig nézelődhetünk a galéria művészeinek alkotásai között.

Neked ajánlott

A