Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

budapest

Will Smith újra Budapestre jön, hogy megünneplje az itt forgatott Gemini Man bemutatóját

Tavaly nyár elején Budapesten forgatta új akciófilmjét Will Smith, sőt táncolt is egyet a Széchenyi téren apák napja alkalmából, meglátogatta a frissen felújított Operaházat, majd felmászott a Lánchídra. Most a film bemutatója alkalmából érkezik a fővárosba, és reméljük, nem csinál felfordulást.

Will Smith nem egyedül érkezik Budapestre, hanem vele tart a film Oscar-díjas rendezője, Ang Lee is, valamint a producerei is, Jerry Bruckheimer és David Ellison. Szeptember végén térnek vissza a fővárosba, méghozzá a tavaly itt forgatott filmjük, a Gemini Man bemutatása alkalmából. A film nálunk október 10-én kerül a mozikba.

A Gemini Man majdnem teljes egészében Budapesten forgott, több jelenetét is a fővárosban vették fel, így olyan híres nevezetességeink bukkannak majd fel benne, mint a Budai Vár (Savoyai Jenő szobra és annak környéke), a BME Könyvtár vagy a Széchenyi fürdő. A színész és a többiek szeptember 24-26. között tartózkodnak majd Budapesten.

A Gemini Man egy ötletes, izgalmas és rendkívül látványos akció-thriller, melyben Will Smith egy Henry Brogan nevű elit gyilkost alakít majd, akit hirtelen üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök, aki ráadásul előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését. A további szerepeiben Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen és Benedict Wong látható.

Hasonló tartalmak

Fénytűzoltó, FényHÉV, Fényflotta – Adventi járművek a városban

?>

Az adventi időszakot nemcsak a fényben úszó terek, utak és utcák, hanem a fényekkel felturbózott járművek is fémjelzik.

Budapest

136 éves az első fővárosi villamosvonal – Képgalériával köszöntjük a szülinapost

?>

1887. november 28-án készült el a főváros első villamosvonala, amely a Nyugati pályaudvar és a Király utca között haladt. Képgalériával köszönjük meg a járművek több mint százéves munkáját.

Budapest 150 – Bódis Krisztián kedvenc drónfotóival köszöntötte a fővárost

?>

Egészen különleges szemszögből láthatjuk Budapest impozáns épületeit, tereit, pontjait, újra rácsodálkozva, mennyire nagyszerű hely is a városunk.

Csodás fotókon 2023-as budapesti ősz – Képgaléria

?>

Fotósaink bejárták a várost, hogy elkapják a legjobb pillanatokat.

Neked ajánlott

A