Tavaly nyár elején Budapesten forgatta új akciófilmjét Will Smith, sőt táncolt is egyet a Széchenyi téren apák napja alkalmából, meglátogatta a frissen felújított Operaházat, majd felmászott a Lánchídra. Most a film bemutatója alkalmából érkezik a fővárosba, és reméljük, nem csinál felfordulást.

Will Smith nem egyedül érkezik Budapestre, hanem vele tart a film Oscar-díjas rendezője, Ang Lee is, valamint a producerei is, Jerry Bruckheimer és David Ellison. Szeptember végén térnek vissza a fővárosba, méghozzá a tavaly itt forgatott filmjük, a Gemini Man bemutatása alkalmából. A film nálunk október 10-én kerül a mozikba.

A Gemini Man majdnem teljes egészében Budapesten forgott, több jelenetét is a fővárosban vették fel, így olyan híres nevezetességeink bukkannak majd fel benne, mint a Budai Vár (Savoyai Jenő szobra és annak környéke), a BME Könyvtár vagy a Széchenyi fürdő. A színész és a többiek szeptember 24-26. között tartózkodnak majd Budapesten.

A Gemini Man egy ötletes, izgalmas és rendkívül látványos akció-thriller, melyben Will Smith egy Henry Brogan nevű elit gyilkost alakít majd, akit hirtelen üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök, aki ráadásul előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését. A további szerepeiben Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen és Benedict Wong látható.