Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

budapest

Indul a Bringázz a munkába! kampány – most utazást is nyerhetsz Olaszországba

Szedd össze a csapatot, és bringázz a munkába és egyetemre! Nem csak időt és ajándékokat nyerhetsz, de hozzájárulhatsz a kerékpáros infrastruktúra tudatosabb fejlesztéséhez is. Ha pedig elmennél a Giro d’Italia kerékpáros körverseny befutójára, a kampány és a nyereményjáték szeptember 9-én indul!

Szedd össze a csapatot, és bringázz a munkába és egyetemre! 
Ez az aktuális jelmondata az évek óta futó, nagyon népszerű bringás kampánynak, amit idén már a felsőoktatásban tanuló diákokra is kiterjesztettek, miközben mindenki más is részt vehet benne, akinek van kedve meg bringája, és képes maga köré egy csapatot szervezni.

Az indulók értékes ajándékokat nyerhetnek, melyek közül a legvonzóbb az olaszországi utazás a Giro d’Italia kerékpáros körverseny befutójára, amit a két legszerencsésebb csapat kap meg. De lehet majd nyerni kerékpárt, trendi táskát, belépőt kerékpáros városnézésekre, Mol-Bubi-bérletet, Giro d’Italia-s pólót, és egy bringatámaszt is, amiről a nyertes csapat dönti el, hova kerüljön a városban.

A két héten át tartó Bringázz a munkába! kampány a Magyar Kerékpárosklub szervezésében, az Innovációs és Technológiai Minisztérium hozzájárulásával és az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg, a célja pedig az, hogy a bringás életmódot népszerűsítse minél szélesebb körben. Csatlakozni okostelefonokkal lehet, amikre a résztvevők letöltik a Bike Citizens kerékpáros applikációt, regisztrálnak a kampányba, és csatlakoznak egy csapathoz, vagy szerveznek egyet. A regisztráció már működik, lehet ismerkedni az alkalmazással, de a kilométerek, a résztvevők száma, és a kerékpáros napok nyereményjátékhoz szükséges rögzítése, vagyis maga a kampány csak szeptember 9-én indul.

Az applikáció rögzíti a résztvevők, illetve a kerékpáros napok számát és a letekert kilométereket is. Aki regisztrálja csapatát és a csapattagok mindegyike legalább egyszer kerékpárral megy munkába a kampány két hete alatt, részt vehet a csapatsorsolásokon. Aki pedig saját munkanapjainak legalább a felében biciklivel megy munkába, az egyéni sorsolásokon is nyerhet. A játékban részt vevők nem csak időt és ajándékokat nyerhetnek, de az applikáció adatai révén hozzájárulhatnak a kerékpáros infrastruktúra tudatosabb fejlesztéséhez is.

Hasonló tartalmak

Fénytűzoltó, FényHÉV, Fényflotta – Adventi járművek a városban

?>

Az adventi időszakot nemcsak a fényben úszó terek, utak és utcák, hanem a fényekkel felturbózott járművek is fémjelzik.

Budapest

136 éves az első fővárosi villamosvonal – Képgalériával köszöntjük a szülinapost

?>

1887. november 28-án készült el a főváros első villamosvonala, amely a Nyugati pályaudvar és a Király utca között haladt. Képgalériával köszönjük meg a járművek több mint százéves munkáját.

Budapest 150 – Bódis Krisztián kedvenc drónfotóival köszöntötte a fővárost

?>

Egészen különleges szemszögből láthatjuk Budapest impozáns épületeit, tereit, pontjait, újra rácsodálkozva, mennyire nagyszerű hely is a városunk.

Csodás fotókon 2023-as budapesti ősz – Képgaléria

?>

Fotósaink bejárták a várost, hogy elkapják a legjobb pillanatokat.

Neked ajánlott

A