Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Éjszakai élet

Még csak tesztüzemben, de újranyit a Gólya

Egyelőre csak koncertekkel, de megkezdi az őszi szezont Józsefváros kultikus szórakozóhelye, szintén a VIII. kerületben.

A 2013-ban a Bókay János utcai épületben nyílt kocsma-közösségi tér-koncerthelyszín idén júliusban búcsúzott el otthonától, mikor a tulajdonos nem hosszabbította meg a szerződésüket, és inkább eladta a telket.

Az új helyszínt megtalálták az Orczy úton, és honlapjuk szerint igen fontos társadalmi missziót szánnak neki: az épület közösségi házként fog működni a helyi közösségek és szomszédok bevonásával, lenne bölcsőde és napközi, közösségi iparosműhely, szerszám- és eszközbérlés, minőségi és elérhető árú étkezés, zenei próbaterem is a helyiek számára.

Egyelőre viszont csak próbaüzemmódban tesztelik a helyet, a koncertteremben lesznek programok szeptember 5-től, csütörtöktől.

Héthat Klubbék hangolnak rá minket elsőként az új helyre és az őszre, pénteken pankbuli várható, szombaton pedig Galactic Jackson és barátai - Mesterházy & Leidal húzzák föl a tempót fokozatosan, hogy este végére kicsit elképzelhessük, milyen lesz, amikor már nem tesztüzemben dübörögnek a falak.” – írják a nyitóesemény szövegében.

A hivatalos címük 1089 Budapest, Orczy út 44-46., ami a Lukoil benzinkúttól a Bárdi autó telephelyéig az egész sorra vonatkozik. A bejárat közvetlenül a Budapest TV bejárata mellett található.

Hasonló tartalmak

Budapest

A mélység, ami elnyelt tankokat és téglagyárat is – A Feneketlen-tó története

?>

Ha rendeznénk egy „fenyegető elnevezésű budapesti helyek” versenyt, a Feneketlen-tó biztosan dobogós lenne. Na de miért kapta a 4-5 méter mély tó ezt a furcsa nevet?

Szabadidő

Megtaláltuk az új kedvenc „nappalinkat” – Megnyílt a Kollab a Mammutban

?>

A Kollab a Mammutban egy kísérleti hely, ami hol kávézóként, hol coworking helyként, hol kultúrtérként és lazulóhelyként vár mindenkit.

Szponzorált

Ezeken a helyeken kóstolhatod meg Budapest hivatalos születésnapi tortáját!

?>

Húsz cukrászati műremek versenyzett a Budapest hivatalos születésnapi tortája címért, melyet a Belvárosi Auguszt Cukrászda alkotása nyert meg.

Növényi alapú ételek egy csipet skandináv életérzéssel – A Hÿgge Bisztróban jártunk

?>

„Ellenszer a hideg időre, az esős napokra és a mindent beborító sötétségre” – a Hÿgge Bisztróban azt kaptuk, amire most vágyunk.

Neked ajánlott

A