A gyerekkori táborozások elmaradhatatlan kelléke egy ideje már kifelé araszol a trendi közösségi események közül, pedig minden adott ahhoz, hogy újra megszeressük. Mert szalonnát sütni jó, és most egy remek lehetőségünk is van rá!

Akik ismerik a Gasztro Trash rendezvényeit, tudják, hogy mindig megcsavarják kicsit a történetet: a remek ételek mellé random kerülnek szokatlan helyszínek, színes társaság és remek hangulat. A Ramon Batta séf által megálmodott rendezvénysorozat és közösség nem titolt küldetése, hogy kicsit megkavarja az állóvizet a magyar vendéglátásban és a rendezvényszervezésben – így pop up jelleggel rengeteg helyen tűnnek fel a városban, különböző stílusú közösségi vacsorákkal.

Most csütörtökön például a magyar gasztronómia egy olyan szegmensét piszkálják, amiről ritkán beszélünk, de amit mégis mindenki csinált életében már legalább egyszer: a szalonnasütést. A gyerekkori táborozások elmaradhatatlan kelléke egy ideje már kifelé araszol a trendi közösségi események közül, pedig minden adott ahhoz, hogy újra megszeressük. A Gasztro Trash most ennek ad egy esélyt augusztus 15-én az Újpesti vasúti híd alatt a Pók utca végén. Az esemény alatt lehet elkészíthetjük a saját szalonnánkat – helyszínen garantált, hiszen az egész ügy alapja az, hogy Ramon túlvásárolta magát szalonnából – megvitathatjuk a megfelelő sütési technikákat, Hübris söröket kortyolhatunk és a végén lesz zsírégető tánc is!

  • Az eseménynek nincs fix ára, de lesz becsületkassza. Nyársakat nem kell vinni, de a szervezők kérik, hogy saját poharakkal érkezzünk.