A Sziget Fesztiválon néha még olyanokat is szelfizésen kaphatunk, akik egyébként ódzkodnak az ilyen ördögtől való tevékenységektől. Ennek oka az oldottabb hangulat mellett a látványos helyszínekben keresendő, melyek közül most ötöt ajánlunk nektek, melyekkel a háttérben egészen biztosan mutatós képeket lőhettek magatokról.

  • Luminárium – Daedalum

A Luminárium minden alkalommal kihagyhatatlan pontja a Szigetnek, persze nem csak akkor, ha szelfikről van szó. Pszichedelikus színeivel és hangyabolyszerű alagútjaival tényleg egy másik világba varázsolja a látogatót, ráadásul a Daedalum nevű labirintusban a Szigeten bóklászhatunk a világon először.

  • Before I Die

A Before I Die-fal szintén nem új keletű dolog a Szigeten, mégis vannak, akik újra és újra elzarándokolnak ide minden évben, hogy nyomatékosítsák, netán bővítsék bakancslistájuk legfontosabb pontjait. Itt megörökítheted magad szíved leghőbb vágyával, vagy mások legőrültebb, s olykor legszívszorítóbb álmaival a háttérben.

  • Fényalagút

A fesztivál egyik legkedveltebb – ugyanakkor legforgalmasabb – installációja a rengeteg fényfüzérből álló Fényalagút, ami képzeletben akár a Tejútat is jelképezheti. Egy galaxisnál szebb háttér pedig kevés van, nemde?

  • WOW Hungary Sziget Beach - Cökxpôn Chill Garden

A Sziget Beach és a Chill Garden a pihenésen kívül a szelfikhez is szuper helyszín, főképp ha áramvonalas felsőtestünket is szeretnénk megvillantani. Ha háttérként nem a chillező embereket szeretnénk később viszontlátni, itt egy helyen több fainstalláció is segíti az inspirációnkat.

  • Hungarikum Falu

A Hungarikum Falut még nekünk magyaroknak is érdemes meglátogatnunk, hiszen az ország különböző vidékeinek hagyományaival találkozhatunk itt. A kiállított népi játékok és épületek között biztosan egyedi szelfiket lőhetünk, de a néptáncosokat is érdemes elkapni egy közös képre.