Budapest e-autómegosztója, a GreenGo kibővíti területeit, így reptéri felár nélkül már a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre is kivezethetünk az autókkal június közepétől. Ezzel egyidőben hat új saját töltőpontot is átad az elektromos autós flottájú cég.

A GreenGo új területbővítését az Airport Hotel Budapest VIP parkolójában és együttműködésében alakították ki, a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér termináljaitól 5 percre. A GreenGo parkolójából egy rövid séta után ingyenes transzferek visznek át minket az általunk kívánt terminál bejáratához. Érkezéskor pedig a terminálhoz hívható transzferrel szállítanak el minket a GreenGo parkolójába. A kezdeti időszakban, augusztus végéig a reptéri kimenetelért nem számít fel különdíjat a szolgáltató.

„Régóta kerestük a megoldást a reptérre/reptérről való greengózásra, ami egyszerre kényelmes az ügyfél számára, azaz nem kell hóban-fagyban-esőben a csomagokkal sétálni és flotta szempontjából is fenntartható. A most induló transzferes megoldásunk ezeket teljes mértékben teljesíti, hiszen minimális távolságot kell sétálni és 6 új töltőpontot is üzembe helyezünk ugyanitt, így a felhasználók is töltőre tehetik bérlésük lezárásakor a GreenGókat. Sőt, a 30% alatti töltöttségű autók töltéséért bónuszperceket adunk felhasználóinknak” – közölte Michaletzky Bálint, a GreenGo ügyvezetője.

A budapesti autómegosztó szolgáltatás, a GreenGo 2016 októberében indult, és kizárólag elektromos flottával működik Budapesten. 300, kizárólag elektromos autókból álló flottát üzemeltet, amelyet a felhasználók percalapú díjazás mellett egy mobilapplikációval tudunk használni.  A szolgáltatással kapcsolatos további információk a ezen az oldalon érhetőek el.