Lassan már hazajárhatunk a Total Dance Festiválokra - és milyen jó ez annak, aki újraélné a '90-es és 2000-es évek elejének bulis korszakát. Tulajdonképpen az is bőven elég, ha szeretjük a Keep on Movin' vagy Everytime we touch című számokat: május 18-án ezeket és sok más kultikus slágert hallhatunk majd élőben a Budapest Parkban. Az egész estés nosztalgikus bulira érkezik többek között a 5IVE, a Cascada, a Vengaboys és Dr Alban is, jegyek pedig már kaphatók.

A Total Dance eseményeket talán már be se kell mutatni - évek óta töltenek meg nagy rendezvényhelyszíneket '90-es és 2000-es évekre specializálódott bulijaikkal. A novemberi teltházas Total Dance Festival után május 18-án lehet velük tartani a következő nosztalgikus, de annál intenzívebb estére: a tavaszra való tekintettel a Total Dance csapata most újra a Budapest Parkba hozza el a korszak sztárjait. Nemzetközi vizekről jön a Vengaboys, Dr Alban, a Cascada, a 5ive és Marvin & Andrea Prezioso.

Az itthoni ikonikus nevek közül pedig nem maradhat el a Kozmix, az UFO, Krisz Rudi, Mr. Rick, a Shygys, Dj André, Náksi, Sterbinszky, Erős vs Spigiboy és a Spy the Gost.

Idén minden egy picivel több és jobb lesz: látványosabb show-val, egyre több táncossal és vizuális látványelemmel készülnek a szervezők. Ezzel az eseménnyel hivatalosan is megnyílik a nyári szezon, a kedvezményes jegyekre érdemes mielőbb lecsapni. Ezt ITT vagy ITT tehetitek meg.