A népszerű szabadtéri szórakozóhely helyszíne építési területté alakul, a záróbuli március 15-én lesz, tábortűzzel, zenével és emlékezéssel, utána pedig marad a Valyo többi szerelemgyereke: a Szabihíd projekt, a mobilszauna és a tervezett szabadstrand a Római-parton.

Már készültünk rá, hogy nyáron is lógatjuk majd a lábunkat az egyik kedvenc szabadtéri helyünkön, a Duna partján a Lágymányosi híd tövében, nézzük a vizet és hallgatjuk a zenét sörözés közben, de úgy tűnik, erre már nem kerül sor, és jövő héten jöhetünk ide utoljára. A Kikötő a hamarosan épülő Budapesti Atlétikai Aréna építési, felvonulási területe lesz.

„Voltak itt hajnalig tartó technobulik, helyszínt adtunk egy kétnapos punk fesztiválnak, volt bokszgála, sőt, az egyik önkéntesünk esküvőjét is itt tartottuk meg. Együtt izgultuk végig a foci VB-t és néztünk kult filmeket, gyerekeknek voltak workshopok, homokozó és játékok, míg a felnőtteknek kulturális programok, fotókiállítások és koncertek. Nem felejtjük a mindent belengő grill- és gulyásillatot a napsütésben, ahogy azt sem, amikor a zuhogó esőben a pult előtti fedett részen áztunk együtt, várva, hogy egyszer elmegy a vihar és és eközben is is jól éreztük magunkat veletek."foglalták össze az elmúlt időszakot a valyósok.

„Addig is, az élet nem áll meg, aki még utoljára kijönne velünk álmodozni egy élhetőbb, kellemesen végigsétálható Duna-partról, az megteheti a Kikötőben álló Mobil Szaunánk melegében és a Kikötő búcsúztatón március 15-én. Aztán nyáron ismét Szabihíd, strandot csinálunk a Római Partra és tovább keressük a fejleszteni való területeket a Duna mentén, ahova odaviszünk titeket."

  • A záróbuli részletei itt.