Azoknak, akik karácsonykor zoknin túl élményeket is szívesen ajándékoznak, jó hír, hogy már beszerezhetjük a Budapesti Nyári Fesztivál levásárolható ajándékkártyáit. A kártya tulajdonosa aztán szabadon választhat a Margitszigeti Szabadtéri Színpad nyári produkciói közül, valamint örökös kedvezményezettje lesz Budapest színes kulturális élményeket kínáló nyári színházainak.

A kulturális programok kedvelőinek ajánljuk a Budapesti Nyári Fesztivál karácsonyi ajándékkártyáját, amellyel nemcsak emlékezetes nyári élményeket és változatos színházi attrakciókat, de folyamatos kedvezményeket is ajándékozhatunk szeretteiknek. A kártya tulajdonosa szabadon választhat a Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpad 2019-es nyári évad előadásaiból, világsztárok, vendégművészek és hazai kedvenc együttesek fellépéseiből, opera-, balett-, operett-, musicalelőadásokból, pop-rock-, jazzkoncertekből és -bemutatókból! A kártya újratölthető, és további előnye, hogy minden további jegyvásárlás alkalmával újabb 20% kedvezményre jogosít.

A kártya tulajdonosai már idén megvásárolhatják jegyeiket a nyár legjobb kulturális programjaira, többek között Giacomo Puccini Turandot című háromfelvonásos operájának margitszigeti bemutatójára (melyben két nemzetközi sztárénekes, a kiváló, fiatal román szoprán, Cristina Pasaroiu és az argentin operalegenda, José Cura lép színpadra, a címszerepet Rálik Szilvia énekli), Nicola Benedetti, generációjának egyik legtehetségesebb hegedűvirtuóza és a San Francisco Szimfonikus Ifjúsági Zenekar, vagy a Pink Martini, a sokszínű és valamennyi zenei műfajban otthonos világhírű bulizenekar koncertjére. A 2019-es évadban is látható lesz egy izgalmas táncelőadás: a táncos-koreográfus Hervé Koubi a mediterráneum népeiről szóló nagyszabású tánctablója, a Barbár éjszakák, amit először mutatnak be majd Magyarországon.

A kártya 20 000 Ft-ba kerül, és a Szabad Tér Színház központi jegyirodájában (1052 Bárczy István utca 1-3.), valamint online (ITT) tudjátok megvásárolni. Aki ezt karácsonyig megteszi, egy élő, földlabdás fenyőfát is kap mellé ajándékba. Sőt, a We Love Budapest mai adventi játékán egy szerencsés meg is nyerheti, ITT találjátok, hogyan.