Megjelent ingyenes, papíralapú útikalauzunk Budapestről és a Dunakanyarról, toplisták gasztronómiáról, szórakozóhelyekről, látnivalókról, interjúkkal, programokkal és térképpel. Nemsokára pedig jön a Balatont és az országot átfogó két újabb szám. A terjesztési pontokon - a magazinban szereplő vendéglátóhelyeken, szállodákban, Tourinform irodákban - már megtaláljátok!

Évek óta azon vagyunk, hogy ajánlásainkkal segítsük a fővárosban élőket, vagy azokat, akiket érdekel, mi zajlik éppen Budapesten. Az angol nyelvű kiadványaink és a vizes vb-re készített különszámunk után idén tavasszal magyarul is elérhető fél éves, tavaszi-nyári útikalazunk, papíralapú formában, egy hordozható térképpel.

Az ingyenes kiadvány azokat segíti, akik szeretnék Budapest jó helyeit megismerni, elrejtett vagy a szemünk előtt lévő látványosságait bejárni, jót és minőségit enni és inni, szabadtéren jógázni, órákig reggelizni, tetőteraszokon lazítani, naplementéket nézni vagy jó piacokat, üzleteket, használtruhaboltokat találni.

Tematikus toplistáink és egyedi grafikáink mellett interjúztunk Török Andrással, Henri Gonzóval, Fekete Gergővel, az Artizán pékség megálmodójával és Farkas Andreával, a Kiskertpiac kitalálójával. Kiadványunk a városhatáron túl ível, és bemutatja a Dunakanyar, Etyek és Gödöllő szépségeit és legjobb helyeit is. A magazin a legforgalmasabb (és a magazinban is szereplő) vendéglátóegységeken, szállodákban és Tourinform irodákban érhető el, találkozhattok vele többek között a Várkert Bazárban, a Nemzeti Múzeumban, a Trafóban, a Hadikban vagy az Urániábanangol nyelvű verzióban is.

A főváros után a Balatont, majd Magyarországot átfogó kalauzzal is készülünk.

A kiadvány a DunakanyarGO-val, a Magyar Turisztikai Ügynökséggel és a V4-gyel együttműködésben készült.

Online átlapozgathatjátok itt!:

https://issuu.com/welovebudapest/docs/insider_2018-ss_hun__content-previe