Moto Pizza

  • Ha még elnyújtanád kicsit a szilvesztert:


A CityMatiné idén sem szakít a bevált hagyománnyal, és az év első hajnalát rögtön egy délig tartó partyval indítja. A rájuk jellemző szabadtéri helyszínek helyett január elsején megteszi az Ötkert is, a lábpumpát pedig a jól ismert rezidensek, azaz Captain Knuckles, Sobek és a Monolit duó kezeli majd. Ha reggel öttől már üresedés van a naptáradban, ide vezessen az utad!

A budapesti éjszakában szintén fogalomnak számító THE AFTER sorozat 2018-ban a Corvin Clubbal és a Contra Mundummal bútorozik majd össze. Ezt megünnepelendő, január elsejére már ki is adták a fekete riasztást, ugyanis egy válogatott lineuppal (és egy tíz órás maratoni partyval) készülnek arra, hogy átírják mindazt, amit az afterekről gondolsz. Két teremben tizennégy DJ fog erről gondoskodni.

2017 leggrandiózusabb össznépi szilveszteréhezméltó afterparty is dukál, vallják az Akácfa utca 49-51. lakói, így ha nem tudod, hol rúgd be a 2018-as bulimotort, náluk a helyed. Míg az Instantban a Hi!Fly rezidensek és barátaik pörgetnek kifulladásig, a Fogasházban a LavaLava mögött álló triumvirátus (Tolo, Falcao, Fanki Ridm) fűti majd fel a a hangulatot. A LARM pultjában mindenki megfordul majd, akivel idén ott táncoltatott, a Technokunst-alapítoktól a Designer Drums különítményéig, míg a FRAME-ben a Switch-csapat felel majd a kézfeltevős extázisért.

Végül, de nem utolsósorban a Colours Of DNB jóvoltából az év első amen break adagját rögtön egy különleges DJ-producer, Braincrack szettjének a formájában veheted magadhoz. Az ígéretek szerint lesz minden a neurofunkon át a liquid rollerekig, így a stílus szerelmeseinek érdemes az Under Budapestben "levezetni".

  • Ha inkább a rekreációval töltenéd a napot:


Mindenkinek van egy bevált módszere, amivel át szokta vészelni a másnapokat. A budapesti éjszakában eltöltött éveink alatt mi arra jutottunk, hogy másnap egy kiadós gyógyfürdőzésnél, valamint a mellé fogyasztott gyümölcslénél semmi sem tesz helyre jobban. Esetleg egy szauna. Szerencsére 2018 első napján a már megszokott helyeken zavartalanul élvezhetjük a termálvizet, a méregtelenítő elixírek lelőhelyeinek pedig egy külön összeállítást is szenteltünk.

De mivel a mondás szerint amilyen az év első napja, olyan lesz az egész év, érdemes dolgozni azon, hogy minél kisimultabban, feltöltődöttebben és vidámabban teljen január elseje. A mi tippünk a jóga: ha nem vagy elég profi, hogy egymagadban, a szabadban gyakorold a különböző csavarásokat és lazításokat, ne aggódj - többek közt a Bandha Jógastúdió, az Atma Center és a Jóga Life is készül különleges évindító órákkal.

  • Ha egy kiadós lakomával indítanád az újévet:


Az év első napján a legtöbb hűtő üres, és hát kinek van kedve boltba menni, majd a konyhában robotolva tölteni január elsejét? Szerencsére több opció is létezik arra, hogy ne a korgó gyomorról szóljanak 2018 első pillanatai: a Hildában például 2017 kedvenc brunch fogásaiból lehet majd válogatni - egy olvasztott sajtos, karamelizált hagymás szendvicsért marhasülttel vagy egy buggyantott tojásért avokádókrémmel garantáltan megéri majd felkelni a kanapéról.

Ha újév, akkor lencse, tartja a szokás, a KIOSK-ban pedig garantálják a betevő évindító fogást. Grátiszként lesz még jósnő, tombola és DJ is, így semmire sem lehet panaszod. Ha viszont a családdal ülnél először asztalhoz, inkább az ÉS bisztró családi ebédjét ajánlanánk, ahol a menüjükön szereplő legtöbb fogást felszolgálják majd, mennyiségi korlát nélkül. Emellett az ebéd ideje alatt lesznek még gyermekfoglalkozások és élő zene is, a teljes komfort jegyében.

  • Ha csak nem akarsz otthon ülni január elsején:


Január elsején még érdemes biztosra menni: a Soerii & Poolek híresen hedonista-agyeldobós koncertbrigádja az évi első akusztikus koncertjén valószínűleg mindent bevet majd a slágereken át a különleges vendégekig és a gumicsirkéig, hogy emlékezetes módon induljon 2018.

Az Urániában az új esztendőt a nem túl távoli jövőben indítja: egymás után levetítik majd Ridley Scott kultikus scifi-noirját, a Szárnyas fejvadászt és Dennis Villenevue lenyűgöző látványvilágú idei folytatását is. Ha van olyan élmény, ami garantáltan kiemel majd az évkezdés nyűgéből, az ez. Érdemes előre jegyet foglalni!