Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Gasztró

Meglepetés a belvárosban – újhullámos kávéval erősít a Cserpes

Sokak kedvence a Cserpes Sajtműhely, és úgy tűnik, a márka a specialty trend kedvelőinek szívébe is be fogja lopni magát. Az új CserpESSBE üzletekben a szeretett tejtermékek és péksütemények mellett világos pörkölésű kávét és több új terméket is lehet majd kapni a város két pontján.

Az újhullámos kávéforradalom változatlanul dübörög Budapesten, ezért észszerű döntésnek tűnik a Cserpes részéről az újítás; igaz, mindig lépést tartottak a korral, mi is üdvözöltük például a laktózmentes termékpaletta bevonását a kínálatba. A Kálvin téren és a Bank utcában nyitott új típusú üzleteikkel azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy ugyanazt a minőséget és egyedi profilt hozzák a kávéban, mint a tejtermékekben. Mi úgy érezzük, saját blendjükkel, a világosra pörkölt brazil-el salvadori kávékeverékkel ez sikerült is.

Nem mellesleg több új termék is elérhető az új üzletekben, amelyeket a tejivókban nem találunk, például smoothie-k, madártej, gyümölcsrizs és különböző mártogatós krémek. A szendvicsekből lesz vegán opció is, és összességében az egész kínálat egészségtudatosabb, és felsőbb kategóriájú szintet képvisel. A Cserpessbe név utal arra, hogy itt nem feltétlenül az órákig tartó falatozás a cél, hanem hogy beugorjunk, és magunkkal vigyük a harapnivalót. Ez a Kálvin téren nyílt nagyobb üzlet esetében persze változhat majd, ha sikerült terasszal bővíteni a helyet.

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

Neked ajánlott

A