Egy utolsó nyári kalandként robban be az Angliából eredeztethető zenés dizájnpiac ezen a vasárnapon az A38 Hajóra.

Amíg még nem jön a rossz idő, érdemes minél több időt a szabadban tölteni, az élvezetet köti össze a hasznos időtöltéssel most hétvégén az A38-ra szervezett Floating Boutik, melynek ötlete Londonból érkezett. Annak mintájára augusztus 27-én, vasárnap egy art piacot rendeznek be a hajón. A londoni Magic Loungeabout a 2000-es évek elején az egyik legmenőbb alternatív kulturális rendezvénye lett: egy koncertteremben minden hónap egyik vasárnapján összegyűltek a helyi művészek, designerek, zenészek, és alkotásaikkal egy különleges hangulatú rendezvényt teremtettek meg. Alick Sethi akkor DJ-ként vett részt a Magic Loungeabout vasárnapokon, most ő indítja útjára Budapesten a Floating Boutikot az A38-on.

Budapesten rengeteg tehetséges művész, kézműves, kreatív ember van és emellett számtalan olyan hely, ami otthont adhat egy ilyen chill-out vasárnapi rendezvénynek, így arra gondoltam, hogy a barátaimmal belefogunk a Floating Boutik szervezésébe. Augusztus 27-én igazi lounge hangulatot varázsolunk a hajóra, hol a vendégek nézelődhetnek, vásárolhatnak, ismerkedhetnek, vagy csak barátaikkal élvezhetik egy ital mellett a nyár utolsó vasárnapját. Szeretném hangsúlyozni, hogy a rendezvény kapui mindenki előtt nyitva állnak, szeretettel várunk ha vásárolni szeretnél, de akkor is ha csak ejtőznél egy kellemes környezetben. Hozd el a családodat és a kedvenceidet is akár. Senkit sem fogunk hazaküldeni!” – tette hozzá Alick.

A rendezvény célja, hogy a már ismert nevek mellett felhívja a figyelmet a tehetséges, feltörekvő művészekre is. A nyárvégi, chill-out hangulatot több DJ is biztosítja, valamint masszőr és kis performanszok színesítik majd a vasárnapot. A piac 11-től tart nyitva, és este 7-ig látogathatjuk majd a felső részen, miközben az alsó teraszon ezalatt zsibvásárt szerveznek. Aki pedig még tovább ottmaradna egy látványos naplementére várva, az természetesen ezt megteheti. A rendezvény ingyenes.