Péter Besenyei of Hungary prepares for his flight prior to the training of the fourth stage of the Red Bull Air Race World Championship in Budapest, Hungary on July 3, 2015.

A népszerű műrepülős verseny, a Red Bull Air Race újra Budapestre ért, a sportág kiemelkedő magyar versenyzője, Besenyei Péter pedig elsőként tesztelte a budapesti versenypályát, de Besenyei mellett feltűnt az égen a Red Bull kuriózumnak számító történelmi repülőgép-gyűjteménye, a Flying Bulls. A fő attrakció persze a Red Bull Air Race verseny volt, a szombati időmérő után a futamra vasárnap került sor. Az alábbi videón a győztes pillanatokat és a dobogóra állást is láthatjuk, valamint a versenyzők is mesélnek a levegőben töltött időről.

Az alábbi videón pedig Besenyei Péter tanítja magyarul a Red Bull Air Race pilótáit, a kanadai Pete McLeodot, a japán Joshi Muroját, a francia Nicolas Ivanoffot és a spanyol Juan Velardét. Olyan szavak kimondására buzdítja őket, mint a "köszönöm szépen, a "nehézségi gyorsulás", vagy a "légcsavarkupak".