A telt házas észak-amerikai, európai, dél-amerikai, valamint mexikói állomásokat követően Sting 57th & 9th elnevezésű turnéja október 17-én ér Budapestre, a Papp László Sportarénába.

A 57th & 9th elnevezésű turnén Sting egy háromfős bandával áll színpadra; régóta állandó gitárosával, DominicMillerrel, továbbá JoshFreese dobossal és RufusMiller gitárossal, valamint vendégként JoeSumner és a harmonikaművész PercyCardona, a The Last Bandoleros tagja is színpadra lép.

Sting 1977-ben alapította meg a The Police-t Stewart Copeland és Andy Summers társaságában. A banda öt lemezt jelentetett meg, 6 Grammy, és 2 Brit Awards díjat nyertek, valamint 2003-ban beiktatták őket a Rock and Roll Hírességek Csarnokába. Mint a világ egyik legkarakteresebb szólóművésze, Sting további 10 Grammy, 2 Brit, egy Golden Globe, egy Emmy-díjat kapott a 4 Oscar-jelölése (legutóbb a "The Empty Chair" című dalért a JIM: The James Foley Story-ból) és egy Tony-jelölése mellé, továbbá kitüntették a Billboard magazin Century Awardjával, és a MusiCares 2004-ben az Év Emberének választotta.Sting tizenkettedik szóló stúdióalbuma, a 57th & 9th egy évtized után az első rock-/poplemeze, amely november 11-én jelent meg.

A budapesti koncertre jegyek a Livenation és a Ticketpro oldalán keresztül vásárolhatók június 2-án 10 órától.