Five, 2 Unlimited, LondonBeat, Real Mccoy, No Mercy – lehet, hogy valakinek semmit nem mondanak ezek a nevek, másoknak viszont "fiatal koruk" őrült bulijait idézik. Leginkább utóbbiaknak szól a felhívás: június 17-én újra megrendezik a Total Dance Festivált, ahol a '80-as és '90-es évek hazai és külföldi slágergyárosai, köztük a fentebb említett csapatok is fognak koncertezni. Egy igazi show-ra lehet számítani, lézerrel és táncosokkal, aminek a helyszíne idén a Kincsem Park. Érdemes lesz pontosan érkezni: a koncertek előtt kézműves sörrel és street fooddal lehet hangolódni.

Van az a bizsergető érzés, amikor meghall az ember egy dalt, és hirtelen újra ott áll haspólóban vagy flanelingben, középen elválasztott vagy épp giga hajgumival összefogott frizurával. A '90-es évek divatja azért vissza-visszaköszön, de a vele járó életérzést már nehezebb elcsípni. A Total Dance Festival szervezői viszont már nem is az első alkalommal teszik ezt meg: idén is meghívták a '80-as és '90-es évek külföldi és hazai sztárjait, hogy egy egész estés showműsor keretén belül adhassunk teret annak az édes nosztalgiának.

Hogy ki mindenkit takar az a bizonyos sztár jelző, ITT követhető nyomon. Az már biztos, hogy fellép az a londoni fiúbanda, akinek például a Keep On Movin' című slágert köszönhetjük, vagyis a Five.

Szintén a nemzetközi oldalt erősíti a holland 2 Unlimited, az amerikai No Mercy, a német Real McCoy és a brit-amerikai LondonBeat. A magyar fellépők között pedig ott van például a Splash, Csordás Tibi, a Bestiák, de még Ganxta Zolee és a Kartel is. Jönnek aztán az ismerős DJ nevek:

DJ Náksi, DJ André és Erős vs Spigiboy is zenélnek majd.

Annak, aki most hirtelen vágyat érez rá, hogy végighallgassa a felsorolt zenekarok bármelyikének teljes lejátszólistáját, és még nagyobb vágyat arra, hogy élőben is meghallgassa őket, két dolgot érdemes bevésnie a naptárba: június 17. és Kincsem Park. A fesztiváljegyeket ITT tudjátok beszerezni, és ajánlott sietni vele, kedvezményes belépőt (6999 Ft) például csak

június 9-ig vehetünk.

A Kincsem Park kapui 18:00-kor nyílnak meg, és érdemes is már ekkor besétálni rajtuk, mert a koncertek előtt lehet majd sörözni és enni is. Sört a FIRST Craft Beertől, fánk, hot dog, rántott sajtos burger, olaszos panini és kolbász-jellegű harapnivalót pedig food truckokból lehet majd begyűjteni.