A csarnok ezer embert lesz képes befogadni, 5 – időnként változó – food truckkal, termelői piaccal, boltokkal és gasztroeseményekkel várja a közönségét.

A street food továbbra is töretlenül hódít Budapesten, ezt bizonyítja az is, hogy nemrég nyílt egy food truck udvar is az Élesztő szervezésében, most pedig egy egész plázát építenek, hogy egy fedél alá hozzák az evést és a „szaladgálós” fogásokat. Az ország első street food és gasztroplázája a Le Garage nevet viseli, a név utal arra, hogy az áruházat ipari környezetben helyezik majd el.

12 üzlethelyiséget terveznek a helyre, lesz étterem, delikátbolt, kávézó, és öt food truck fog parkolni az épületben, melyek időközönként cserélődnek, így mindig változik majd a kínálat. A hétvégékre termelői piacokat szerveznek, és lesznek tematikus gasztroprogramok is. A nyitásra még kicsit várnunk kell, a tervek szerint 2018 nyarától vehetjük be a Graphisoft Park mellett nyíló komplexumot, de a február végi Food Truck Rally-ra látogatók már virtuálisan körülnézhetnek a Le Garage-ban.