Flavio (Olaszország)

"A második nap volt nekem a legemlékezetesebb eddig a Szigeten. Egyébként is nagyon jól éreztem magam aznap a haverommal, Paulinhóval, aki éppen itt alszik mögöttem a földön, de rátett egy lapáttal, amikor az egyik sátor körül egy kisebb részeg tömeget láttam. Közelebb mentem, hogy megnézzem, mi a felhajtás tárgya, és azt láttam, hogy egy srác a saját sátrára vizel éppen. Ez azért elég bizarr látvány volt. De sok izgalmas dolog történik itt, szinte minden percben éri az embert egy inger. Egyszerűen imádom. Csak azt sajnálom, hogy nem lesz időnk megnézni a várost, mert a fesztivál után azonnal megyünk vissza Rómába.

De biztos vagyok benne, hogy még jövünk ide a jövőben."

Paulinho (Olaszország)

"Bevallom, én most egy kicsit fáradt vagyok. Tegnap este a parton voltam, és találkoztam egy lánnyal, akivel nagyon meg szerettem volna ismerkedni, de nem sikerült sajnos, mert kicsit kiütöttem magam. Nem is emlékszem, hogy kerültem ide. Hol vagyok egyáltalán? Na mindegy, azt hiszem nincs olyan probléma, amit egy kis olasz tészta ne tudna megoldani."Darry (Anglia)

"Mi a két lányunkkal jöttünk. Az volt az alku, hogy ha jól teljesítenek az iskolában, akkor elmegyünk egy családi nyaralásra. Szerencsére sikerült, két hely között vaciláltunk, de végül a Sziget nyert a gyerekek unszolására. A másik egyébként Spanyolország volt. A Szigetben amúgy azt szeretem a legjobban, hogy napközben lehet pihenni, este pedig felszabadul minden lehetséges energia. A legjobb élményem eddig a Bring Me The Horizon koncert volt, elképesztően nagyot buliztunk a családdal. Budapesten is ez a legelső látogatásunk, a Sziget után pedig maradunk is, hogy körbenézzünk. Azt hallottuk, van egy szobor Ronald Raeganről, amit mindenképp meg kell néznünk. Elképesztő lenne, ha tényleg lenne ilyen."Cloe (Hollandia)

"Mi valójában Budapestre jöttünk egy hétre, és a Sziget csak extra program. Csak ma vagyunk kint, holnap már megyünk is haza, de elég is ennyi a fesztiválozásból; nekünk sokkal jobban esett egy hetet áztatni magunkat a gyógyfürdőkben. Minden nap azt csináltuk, mielőtt meglátogattuk az összes romkocsmát."Guss (Hollandia)

"Már harmadszorra vagyok itt, és remélem, hogy még sokat jövök majd a jövőben. Az összes alkalom közül szerintem az idei a legjobb, különösen azért, mert a kedvenc zenekarom, a John Coffey tegnap lépett fel, róluk pedig azt kell tudni, hogy decemberben feloszlanak, tehát itt láttam őket utoljára Budapesten. Különösen azért fontos nekem, hogy most itt vagyok, mert nagyon szeretem ezt a várost, imádom az építészetét és a történelmét. Különösen a kommunizmus maradványai érdekelnek, valamiért nagyon érdekesnek találom azt az időszakot. Sajnos most a buli után nem tudok majd maradni, mert elköltöttem az összes pénzemet, de néhány hónap múlva visszajövök és akkor csak a városra fókuszálok majd."Sam (Írország)

"Ez az első Szigetem, és én a szabadságot szeretem itt a legjobban. Csodálatos dolog, hogy bármit meg lehet tenni, mindenkivel lehet beszélgetni és akárhol el lehet aludni anélkül, hogy az embernek baja esne. Egy ilyen eseményhez Budapest egyszerűen tökéletes. Tegnap egyébként bementünk egy kicsit a városba is és fürdőztünk egyet, ami szerintem az egyik legjobb dolog a világon. De nem mászkáltunk ezen kívül sokat, mert nem akarunk nagyon turistáskodni, inkább megnézünk még pár koncertet."Eva (Hollandia)

"Nekünk az egész Szigetben a hangulat tetszik a legjobban. Szeretjük, hogy mindenki boldog, és nagyon jó energiák vannak, amiből jut mindenkinek. Nagyon sajnáljuk, hogy hamarosan vége, az lenne a legjobb, ha az egész év ilyen lenne. Nekünk nagy kalandjaink egyébként nincsenek, lazítottunk egész héten, és rendszeresen bejárunk ide a VIP kempingbe, pedig nincs is hozzá karszalagunk. Az egésznek az a titka, hogy úgy kell csinálnod, mintha nagyon fáradt lennél, és csak aludni akarnál, és akkor nem annyira nézik meg a karszalagodat. Azt hiszem, az italt is valahogy így csempésztük be. Főleg Unicumot, ami szerintünk a legjobb dolog Magyarországon. Persze azért a romkocsmákról is jókat hallottunk, így a Sziget után be is megyünk a városba, hogy megnézzük őket."Dafne (Belgium) 

"Nekem tegnap volt egy érdekes kalandom, egy olasz fiú odajött hozzám azzal, hogy el akar venni feleségül. Még gyűrű is volt nála, nem is akármilyen. Mivel előtte még soha nem láttam ezt a fiút, ezért kénytelen voltan visszautasítani az ajánlatát. Túl gyorsnak találtam a tempót. Egyébként nagyon élvezem a fesztivált, most vagyok itt először. A húgommal jöttünk ketten, és azt hallottuk, hogy elég jó itt az éjszakai élet, úgyhogy úgy döntöttünk ha ennek vége, akkor maradunk még néhány napot és körbenézünk."Ludovic (Franciaország)

"Én egy teljesen átlagos fesztiválozó vagyok. Nem az őrültködés miatt jövök ide, hanem zenét hallgatni. Budapestet megnéztük már, három nappal a Sziget előtt jöttünk. Az volt a legjobb, hogy elindultunk és elvesztünk a városban, de ez volt a cél. Nem akartunk romkocsmázni, vagy bulizni. Azt majd talán máskor."

Lucciano (Olaszország)

"Most vagyok itt először. Már korábban sokat hallottam a Szigetről, de most elhatároztam, hogy megnézem. Nem csalódtam, ez itt valami hihetetlen. Nem szeretnék semmit kiemelni, az egész egy kerek egész, és így tökéletes, ahogy van. És a városotokat is nagyon szeretem: a fesztivál előtt érkeztünk egy nappal és megnéztük a Szimpla kertet, amiről szintén sokat hallottunk előtte. Bárcsak nálunk is lennének ilyen helyek."

Franc (Franciaország)

"Mi két napja érkeztünk, de imádjuk. Különösen a lányokat és a zenét, de végülis egy ilyen bulinak erről kell szólnia. Budapestről sajnos nem tudunk sokat, de ha vége, akkor azért maradunk egy napot, hogy körbenézzünk. Elképesztő, hogy itt mennyire nyitott gondolkodású emberekkel találkoztunk, különösen a magyarokat szeretjük, úgyhogy ha csak fele ennyire jó fejek a városban, akkor biztosan nagyon jól fogjuk érezni magunkat."

Címkék