A 0. napon eljött jelen idők legnagyobb világsztárja, Rihanna 2 órásra tervezett koncertjét némileg lerövidítette, de az utolsó blokkban még a fanyalgók számára is kiderült, hogy a barbadosi énekesnő igenis nagyon érzi a zenét. Pénteken John Newman, a brit Bastille, a Hiperkarma, Manu Chao La Ventura és Sasha dobja fel. Péntekre való tekintettel végre az egész héten munka miatt a Szigetet hátrahagyók is önfeledten vethetik bele magukat a programokba.

Délelőtt11:45 - 12:30 Afro-Latin-Raggae Falu - Ha instant capoeira oktatásra vágynál, Rivelis Williamés a Grupo Capoeira Brasil segítségével az alapokat el is sajátíthatod a Szigeten.Délután

12:00 - 18:00 Cökxpon Chill Garden - Ha a sátras pihenés már annyira nem komfortos és unod a szomszédokat, az egyik legjobb pihenőhelyre menj, a Sziget Beach-re. Amir késő délutánig szolgáltatja a lazítós zenét.
13:00 - 14:50 #szigetmozi tedX Budapest Klub Sátor - A délutáni mozi pénteken az Anyám és más futóbolondok a családból című magyar filmet vetíti, Ónodi Eszter főszereplésével. A tavalyi év egyik legszuperebb magyar alkotása.

16:00 -

17:15 Dan Panaitescu Nagyszínpad -

Nagy-Szín-Pad verseny 2016-os győztese a Bohemian Betyars lett, akik délután "beváltják" nyereményüket és megtáncoltatják a szigetelőket.
17:45 - 19:00

Dan Panaitescu Nagyszínpad -

A magyar srácok után John Newman lép színpadra. Akik járta tavalyi VOLT Fesztiválos fellépésén, tudják, hogy igazi örömzenére számíthatunk. Ez a srác nagyon érzi, hogy mi kell a közönségnek.

Este19:45 - 21:00 Telekom Volt Fesztivál Színpad -Hiperkarma. Aki ezen nőtt fel, aki nosztalgiázna, aki még mindig szereti Bérczesi Robit és zenekarát. Amondók vagyunk, hogy megéri elnézni.

21:30 - 23:00 Dan Panaitescu Nagyszínpad -
A pénteki utolsó nagyszínpados koncert szintén sokaknak a nosztalgiát és az édes, felhőtlen diákéveket idézheti. A francia Manu Chao és La Ventura zenéje maga a szabadságérzés.

Éjjel23:45 - 01:00 A28 Sátor -

A brit UNKLE formáció elektronikus zenéje eklektikus és izgalmas, hol hiphopba, hol rockba, vagy house-a/pszichedéliába hajliik.

02:00 - 04:30 Colosseum - Sasha neve legendána számít az elektronikus színtéren. Jó zárás lehet maratonira tervezett pénteki szettje.