Matuska és Stallone neve napja alkalmából összegyűjtöttünk sok-sok programot, hogy méltóképpen búcsúztathasd az óévet. Nem csupán a bulikra fókuszáltunk, azokra is gondoltunk, akik valami mást is csinálnának 2015 utolsó napján.

SportMikor, ha nem az év utolsó napjának reggelén próbáld ki a felújított margitszigetifutópályát egy rövidebb vagy akár hosszabb távra!

Ha kezdő futó vagy, akkor a cél a teljesítés legyen, viszont ha már rendszeresen hódolsz ennek a sportágnak, akkor zárd az évet egy hosszabb futással!

Stallone névnapján ismét lesz Ügetőszilveszter a budapesti KincsemParkban. Izgalmas futamok, klasszis lovak, koncertek és fergeteges hangulat vár december 31-én délután, a lóversenyen.Mozi

A Beatlesről szóló mozi egy áldokumentumfilm majdhogynem valósághű stílusában készült, nyomon követi John, Paul, George és Ringo egy napját, amint viharként rájuk ront a hírnév. Épp most határozták el, hogy életükben először megszegik a szabályokat: az elkövetkező 24 órában kidobják időbeosztásukat, semmibe veszik kötelezettségeiket és belekóstolnak a szabadságba. Sikoltozó rajongókat kell majd kicselezniük, el kell kerülniük a sajtót, ellen kell szegülniük menedzserüknek és ellenőrzésük alatt kell tartaniuk Paul rögeszmés nagypapáját. Ezen kívül az Egy nehéz nap éjszakája része egy vad televíziós műsor is a négy gombafejű előadásában.Koncert

Egy nagyszerű év nagyszerű búcsúztatót kíván, ezen felbuzdulva igyekeztek megszervezni Budapest egyik legpatentebb szilveszteri megmozdulását a Kuplungban. A hazai klubélet három eminens pionírja, a MiddlemistRed, a Run Over Dogs és a Puma Danger csődül nálunk össze az esztendő utolsó napján, hogy stafétában mutassa meg 2016-nak az újgenerációs pszich-blues-stoner szentháromság mámoros erejét.

Öt év után újra:
szilveszteri Tankcsapda-koncert!
Ennél tovább 2015-ben már nem tudnak koncertezni! A három debreceni fellépés után – mivel azt ígérték, hogy idén az év végéig turnéznak – szilveszter éjszaka is színpadra állnak! A koncert még idén elkezdődik, de csak jövőre ér véget! A tervek szerint egy igazi, szilveszteri koncertműsort kapsz, amelyben lesznek masszív kettő-négyek és fejrázós groove-ok is, de a főszerep az ünneplésé!

Idén is dupla bulival zárja az évet

Budapest leglazább, improvizáción alapuló élőzenés klubestje, a Random Trip az A38
Hajón!
A két bulin fellép többek között

Kiss Tibi, Antonia Vai, Fábián Juli, Barabás Lőrinc és még sokan mások!
Buli

Múltidézés a

'90-es évek

"legnagyobb" klasszikusaival, melyneknek, ha nem ismered, akkor is üvöltve énekled a refrénjét... Őrületes nosztalgiával léphetsz 2016-ba a Patent 46-ban, ehhez segítségedre lesz a halhatatlan Britney Spears, az örökké csípős

Spice Girls , a hazai pályáról felszálló

UFÓ -k, és persze a

Soho

Party

is, hogy az éjjel soha ne érhessen véget!
Utazz az '50-es és '60-as évek Amerikájába, és élvezd a kaszinók színes és izgalmas világát! Ezen a szilveszteren pezsgő kaszinóvá alakítják az éttermet és a régebbi korok Amerikájába varázsolják a vendégeket! A forró hangulatot elbűvölő táncosok showműsora és káprázatos jelmezek forgataga biztosítja. Latin fiesta hangulata keveredik látványos revue koreográfiákkal, burlesque és jazz produkciók teszik felejthetetlenné az estét az Intercontinentalban!

Ilyet még nem láttál: város a városban, a város közepén. Igazi kuriózum várja a vendégeket szilveszterkor a KIOSK-ban! Az „I love Budapest” partykra érkezve mintha egy – a nagyváros szívében dobogó – kisvárost fedeznél fel, ahol az egyik sarokban a street food, másikban a halpiac, harmadikban a fine dining ételremekeit kóstolhatod meg. A főváros és a benne élő emberek sokszínűségét szem előtt tartva négyféle jeggyel várják a szórakozás szerelmeseit, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb, legvonzóbb ajánlatot.

Megadják a módját az ünnepnek!

Szilveszter estéjén éld át újra a '70-es évek Amerikájának csillogó, nagy barkós világát, amikor még a sztárok igazi ikonok voltak! Jöhet bunda, dájmond, csillám minden mennyiségben.

Vágd magad puccba, és találkozunk az EXTRA-ban!

2015 a Fogas történelemkönyvében az az év, amelynek végén kimondhatjuk: a Fogasból partykomplexum lett. Ezért a szervezőknek egyértelmű célja bemutatni, milyen széles is a zenei paletta, amiből Budapest partykultúrája napjainkban színezget. Ehhez segítséget nyújt az a több mint 30 dj, akik este 9-től másnap délig folyamatos mozgásban tartják majd közönséget.

Bulizz az év utolsó napján a '80-as évek legjobb zenéire!

Ugye emlékeztek ti is:Alphaville, Depeche Mode, Erasure, Bonanza Banzai, Bronski Beat, Soft Cell, Modern Talking, Falco, Billy Idol, Divine, Fancy, Twins, The Cure, MIchael Jackson, Madonna, Samantha Fox, Duran Duran, Rick Astley, stb.
Helyszín az Astorián található Living Room (ma Polgári Mulató néven fut).A Montmarte és megannyi revütáncos varázslatos világát keltik életre a HelloBaby Bár impozáns, fényekkel pimaszul játszó belső tereiben, ahol a gyöngyöző pezsgővel teli pohár a túlfűtött hangulattal koccint majd éjfélkor, s közösen lépünk át az új világba, melyben a ritmus diktál, s a halánték hűen követi a basszus fegyelmezett katonáit.

Egyszer élünk, de akkor jól.

A város szívében idén szilveszterkor is az az igazi össznépi banzáj lesz, aminek lennie kell. A belváros gigantikus, háromtermes újév-köszöntő partija a budapesti underground éjszakai élet szereplőinek összefogásával valósul meg az Akvárium Klubban.

Menj és hagyd, hogy belevigyenek Budapest legszexibb és egyben legőrültebb szilveszteri forgatagába!

Playmate Dj-k, jelmezesek, táncosok, revü show, egyedülálló hangzás csodálatos vizuális és látványelemekkel - egy valóban csodálatos környezetben...Pirner Alma és Kustánczi Lia társaságában pöröghetsz a Grand és Mirror Clubban.

Ha nem vagy a hangos szilveszterek híve, akkor vacsorázz december 31-én, a Mazel Tov Basszusmentes Swing Szilveszterén, ahol Jutasi úr hozza magával a legjobb swingeket és burlesque dallamokat.

Egész éjjel szabadon válogathatsz az étlapról és pezsgővel is megkínálnak.