Közel 40 DJ-t és producert vonultat fel Közép-Európa legnagyobb egynapos indoor fesztiválja, a BÓNUSZ Electronic Music Festival. November 21-én a nemzetközi és hazai szcéna legjava érkezik a budapesti Hungexpóra, ahol a legismertebb előadók mellett elképesztő vizuális- és lézer show társul az estéhez.

A négy helyszínre szervezett line up a jelenkori e-zene legelismertebb alakjait, valamint a legnagyobb fesztiválok előadóit vonultatja fel a budapesti Hungexpón, ahol a fellépők a Thunder, a Deadcode, a B My Lake arénákban, valamint a Soundhead Terrace-on láthatóak majd.

A Thunder Arena szereplői a világ legnagyobb fesztiváljairól jönnek Budapestre. Érkezik a kanadai Dvbbs, amely az egyik legkeresettebb DJ-formáció jelenleg a világban. Jön Tujamo is, aki szintén több tízezres tömegek előtt bontja le rendszeresen a színpadokat. Fellép a holland Dyro, aki jelenleg a szcéna egyik legtermékenyebb producere, illetve a világ fesztiváljainak legmeghatározóbb nevei között szereplő JulianJordan is. Magyar részről ott lesz a nemzetközi hírnévre szert tett Stadiumx, továbbá Andro, JuliaCarpenter, MetzkerViktória és LotfiBegi.

A DeadcodeArena-t idén is a legnívósabb kortárs techno fogja meghatározni, ahol színre lép a műfaj bárójaként emlegetett DaveClarke, illetve az amerikai Dubfire. Ott lesz napjaink, és a techno egyik legizgalmasabb párosa: a birminghami legenda, Surgeon, illetve a New York-i Lady Starlight, akik közös élő szettel edzik majd az arénát. Nem mellesleg fellép a Drumcode csillag, AlanFitzpatrick, Rebekah a szintén legendás CLR-től, az olasz SashaCarassi, valamint az üstökösként berobbant Black Asteroid; illetve a Deadcode-vezér HotX, Sanfranciscobeat és Budai is.

A B My Lake Arena falait olyan nemzetközi nagyságok fogják bevenni, mint a hét év után új albummal készülő LocoDice Düsseldorfból, az egykori Art Department-tag, Kenny Glasgow, illetve a berlini GregorTresher. Élő szettel készül Petar Dundov, érkezik CalebCalloway New Yorkból, illetve JayLumen, valamint Dandy, GaborKraft és Snilloc.

A BÓNUSZ szabadtéri színpadát idén is a Soundhead fémjelzi, mégpedig BernathyZsiga, Beta, Bohumil, a CollectiveMachine, James Cole, Mateo & Spirit, Nora Matis, a Secret Factory, valamint Yvel & Tristan fellépéseivel. A színpad a novemberi időjárásra való tekintettel természetesen fűtött lesz.

A térség legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja így idén is a legnagyobb és legexkluzívabb rendezvénye a műfaj közép-európai szcénájának, melyen a legnagyobb nevek mellett a leglátványosabb fellépésekkel várnak.

A BÓNUSZ Electronic Music Festival 2015-ről bővebb információ és online jegyrendelés a hivatalos oldalon található.