Szilveszteri lovis vagy? Nem tudod, mi a különbség a zsoké és a hajtó között? Innál egy jó koktélt és közben fogadnál a barátaiddal egy-egy futamra? Akkor a Lóverseny az éjszakában névre keresztelt, május 8-tól kéthetente jelentkező pénteki rendezvénysorozaton a helyed!

Az 1925-ben épült Kincsem Park Budapest legnagyobb lovaspályája, mely a maga idejében Európa legmodernebb versenytere volt. Többek között a híres versenyló, Imperiál is itt alapozta meg világhírét. A nézők tökéletes kiszolgálását 3500 férőhelyes lelátó, 1000 fő befogadására alkalmas fogadó hall, zárt láncú közvetítő rendszer 73 televízióval, 400 férőhelyes klimatizált panoráma étterem és négy darab, tökéletesen felszerelt VIP páholy segíti. A korabeli műemlék lelátók a hatalmas füves területekkel egyedülálló helyszínt biztosítanak a lóversenyt kiegészítő rendezvényeknek.

Májustól új arcát ismerheted meg a KincsemParknak, ahol egyszerre élvezheted a galopp-, ügető-, és agárversenyeket, kezedben koktéllal szurkolhatsz, fogadhatsz és bulizhatsz hajnalig a szabad ég alatt.

Pécsi István, a Kincsem Nemzeti Kft.

igazgatója évekkel ezelőtt Angliában járva tapasztalta, hogy ott mennyire népszerűek a koncertekkel és bulikkal összekötött péntek esti lóversenyes rendezvények. Itthon előtte szerdánként rendezték az ügetőversenyeket, ám ezek nem igazán voltak sikeresek, ezért gondoltak arra, hogy az egész programot átrakják a hétvége előtti utolsó napra, hiszen az emberek akkor szeretnek felhőtlenül szórakozni.

A május 8-án kezdődő, szeptember 4-ig tartó különleges versenysorozattal elsősorban a fiatalokat célozzák meg, hogy megismerhessék a lósportok izgalmát, plusz még bulizhatnak is. A program már 18 órától elkezdődik, a versenyek előtt, alatt és után DJ diktálja az ütemeket egészen kifulladásig.A Lóverseny az éjszakában sorozat egyik különlegessége egy olyan ügető versenyszám lehet, amelyet még soha nem rendeztek Magyarországon. Az eddigi legrövidebb 1800 méteres távot lerövidítették 200 méteresre, hogy ezen rendezzék meg a nyolc főt felvonultató egyenes kieséses futamokat.

Szintén egyedülálló eseménynek ígérkezik a 43 év után újra megrendezendő fogadásos agárverseny, melyen a lovak helyett kutyák foglalják el a pályát.

Fontos tudni, hogy a fővárosban megszokotthoz képest jóval kedvezőbbárakkal várják a Kincsem Parkba látogatókat májustól szeptemberig.A versenysorozat csúcspontja a július 3. és 5. közötti Derby és Gasztroangyal Fesztivál lesz, melyre a kéthetente megrendezendő éjszakai futamokon jegyeket nyerhetnek a látogatók.NyereményjátékIsmerd meg a lóversenypályát belülről is! Egy profi hajtó mellől tapasztalhatod meg, hogy milyen a versenytempó.

Csikókocsis ügetőhajtást nyerhetsz, amennyiben helyesen válaszolsz az alábbi kérdésre:

Milyen versenyek lesznek a Lóverseny az éjszakában rendezvénysorozaton? (Három versenyszámot várunk) A válaszokat ehhez a cikkhez tartozó kommentben várjuk csütörtökig. Figyelem! A nyertest Facebookonértesítjük, figyeljétek valamennyi mappátokat!