Nyolc férfi, ütőhangszerek, tánc, akrobatika, sztepp és nem utolsósorban rengeteg humor egy látványos show-műsorban: 2015-ben Magyarországra érkezik a legendás Tap Factory produkció. Ha szereted a STOMP-ot, a Lord of the Dance-t és a Cirque du Soleilt, illetve kíváncsi vagy arra, hogy milyen lehet mindez összegyúrva és újragondolva, biztos nem fogsz csalódni, ha jegyet váltasz a show-ra.

2015 áprilisában először érkezik Magyarországra és rögtön négyállomásos turnéval indít a különleges produkció, mely az utcaizenétől a dobokon és a sztepptáncon keresztül az akrobatikáig mindent felvonultat, amitől szórakoztató és látványos lehet egy előadás. A hiphop és az új cirkusz elemeit élőzenével vegyítő Tap Factory turnéállomásainak Budapest mellett Pécs, Kecskemét és Veszprém ad helyet.

Az indusztriálislátványvilágot tükröző, egyszerre szexi és vicces előadás alatt a nyolc szemrevaló pasi hordókon, autófelniken, közlekedésitáblákon, „városi dobokon” diktálja a lüktető ritmust, amely hol erőteljesebben, hol könnyedebben kíséri a sztepp, az akrobatika és a tánc különleges kombinációjából álló műsort.

Az előadás producere Patrice Marques, akinek nevéhez olyan show-k fűződnek, mint a STOMP vagy David Copperfield produkciói. A világ körüli turné részeként hazánkba látogató, többszörösen díjnyertes produkciót pedig az a Vincent Pausanias hívta életre, aki számos szenvedélyes és nagy sikert aratott tapdance-előadás koreográfusa és rendezője. És ha ez még nem lenne elég garancia a felhőtlen szórakozásra, az előadás táncosai is rátesznek egy lapáttal. A világ legkülönbözőbb részeiről érkező csapattagok között több világbajnok sztepptáncos – köztük Gilles Guenat és Jeremie Champagne –, capoeira- és urbandance táncosok, kubai és afrikai ütősök és francia cirkuszi akrobaták is vannak, akik felléptek már a világ szinte összes ismertebb színpadán.

Az előadások időpontjai és helyszínei:

  • Pécs, Kodály Központ:

    2015. április 13., 19:00.

  • Veszprém Aréna:

    2015. április 14.,
  • Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok:

    2015. április 16.,
  • Budapest Kongresszusi Központ:

    2015. április 19., 15:00 és 20:00.

Április 19-én a Budapest Kongresszusi Központban az esti időpont mellett délutáni előadást is tartanak, a szervezők ugyanis gondoltak a fiatalabb korosztályra is.

Ha időben szeretnéd bebiztosítani a helyed az egyedülálló előadásra, ide kattintva megteheted online jegyvásárlással.

A show táncosairól, a produkcióról, a felkészülésről és minden egyéb érdekességről, aktualitásról további információ elérhető a Tap Factory Hungary Facebook-oldalán.


NyereményjátékPáros belépőt nyerhetsz a Tap Factory április 19-ei budapesti show-jára, amennyiben helyesen válaszolsz a cikkhez tartozó kommentben az alábbi kérdésre: - Melyik négy magyar városban lép fel a csapat?
A válaszokat március 12-ig várjuk, a nyertest Facebookon értesítjük, figyeljétek valamennyi mappátokat!