Február 19-én mutatják be a hazai mozik az idei év egyik legjobban várt magyar filmjét, az Ujj Mészáros Károly által rendezett Liza, a rókatündért. Ezzel kapcsolatban rendhagyó játékra invitálunk!

Van egy Tomy Tani nevű arc, aki japán popéneklésben nyomul és előre meghatározott időpontokban feltűnik Budapest különböző helyein. Őt kellene "levadásznod" egy közös fotó erejéig és az elkészült fényképet feltöltened a film Facebook-oldalára a nyereményjáték poszt alá!

És hogy pontosan merre vezet Tomy Tani itinere péntek 13-án? Íme:

15 órától a Deák téri templom elé.
16 órától az Oktogonnál, a Burger King elé.
17 órától a Nyugatinál, az óra alá.
19 órától a Mammut II.-ben a Cinema City-hez.
20 órától a Westendbe, a szökőkúthoz.
21.30-tól a Gozsdu Udvarba.

A résztvevők között 30 db páros belépőt sorsolunk ki a Liza, a rókatündér premier előtti vetítésére!

A film tartalmáról annyit érdemes tudni, hogy Liza, (Balsai Móni) a csinos, de roppant szerény ápolónő élete egy csapásra megváltozik, amikor születésnapi kimenőt kap. Elhatározza, hogy megtalálja élete szerelmét, ám hamarosan több hullazsákba került hódolója lesz, mint élő. Ezért a fiatalon elhunyt japán slágerénekes, Tomy Tani szellemének (David Sakurai) segítségével Liza arra a következtetésre jut, hogy ő egy elátkozott rókatündér. A nagyszámú áldozat és a késsel mesterien bánó Liza felkelti a rendőrség érdeklődését, és a különc helyszínelő, Zoltán Zászlós (Bede-Fazekas Szabolcs) nyomozni kezd. Eközben a kétségbeesett és szerelemre vágyó Liza, a maga szerény, de következetes módján megpróbálja legyőzni az átkot és megtalálni az igazit.