Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Kultúra

Budapest-poszterek budapestieknek és főváros-rajongónak!

Helyi illusztrátorok printjeivel nyílik a Budapest Szuvenir posztershop a Madách téri Konyha emeletén, méghozzá karácsonyra időzítve, eredeti Budapest-illusztrációkkal és barátságos árakkal.

A hazai és külföldi alkotókat képviselő Budapest Szuvenir posztershop folyamatosan frissülő kínálattal látja el az igényes illusztrációk kedvelőit, Budapest-rajongókat, turistákat. A név kötelez, azaz a budapesti tematika folyamatosan jelen lesz a poszterkínálatban: kifejezetten a shop nyitására készült “Highlights in New Lights” Budapest-sorozat, mely a helyi illusztrátorok szemével láttatja Budapestet!

Orosz Ricsi életre kelti a Lánchíd oroszlánjait, Stark Attila teremtményei a Hősök terén pózolnak, Baranyai b. András megörökíti a 21. századi parlamentjét, Kovács Lehel Bazilikája pedig a szeretetet ünnepli. A posztershop kínálata egy állandó galériaként díszíti a Konyha emeletét.

A pecséttel hitelesített, csomagolt printeket a pincérektől lehet kérni. Az árak elérhetőek, illetve a Budapest-illusztrációk képeslapként is kaphatók.

Hasonló tartalmak

Kultúra

Oscar-nap a Művészben

Március 11-én 96. alkalommal díjazza az előző év legjobb filmjeit és filmeseit az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia. Nincs is jobb hangolódó program a gálára, mint a március 10-ei Oscar-nap a Művészben, amikor 13 órától estig jelölt filmeket nézhetünk meg.

Kultúra

Janikovszky-est a vaksötétben – avagy a lemez két oldala

A Bodor Tibor Kulturális Egyesület közreműködésével március 13-án a Lurdy Moziban egy egyedülálló képzeletszínházi előadásban lesz részünk, A lemez két oldala címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra és szavakra koncentrálva fedezhetjük fel mindennapjaink rejtett oldalait.

Kultúra

Mai Manó fotográfiái

A PaperLab Galériában kiállított 50 fotóból álló, ingyenesen megnézhető válogatásban olyan alkotásokat láthatunk, amelyeket Mai Manó fotográfus a budapesti műtermeiben készített a századforduló környékén.

Neked ajánlott

A