Helyi illusztrátorok printjeivel nyílik a Budapest Szuvenir posztershop a Madách téri Konyha emeletén, méghozzá karácsonyra időzítve, eredeti Budapest-illusztrációkkal és barátságos árakkal.

A hazai és külföldi alkotókat képviselő Budapest Szuvenir posztershop folyamatosan frissülő kínálattal látja el az igényes illusztrációk kedvelőit, Budapest-rajongókat, turistákat. A név kötelez, azaz a budapesti tematika folyamatosan jelen lesz a poszterkínálatban: kifejezetten a shop nyitására készült “Highlights in New Lights” Budapest-sorozat, mely a helyi illusztrátorok szemével láttatja Budapestet!

Orosz Ricsi életre kelti a Lánchíd oroszlánjait, Stark Attila teremtményei a Hősök terén pózolnak, Baranyai b. András megörökíti a 21. századi parlamentjét, Kovács Lehel Bazilikája pedig a szeretetet ünnepli. A posztershop kínálata egy állandó galériaként díszíti a Konyha emeletét.

A pecséttel hitelesített, csomagolt printeket a pincérektől lehet kérni. Az árak elérhetőek, illetve a Budapest-illusztrációk képeslapként is kaphatók.