Alig maradt már magyar jelző, amivel változatos módon lehetne jellemezni azokat a budapesti kávézókat, amelyek mindegyikét úgy üdvözöljük, mintha az első lenne. Szerencsére azért sem könnyű megunni ezeket, mert valami újdonságot mindegyik igyekszik mutatni. A Hepi Vedör esetében ez a mutató nyílegyenesen a szívünkbe talál, érintve az összes érzékszervünket. Erős a gyomor hangsúly, de Ádám mindent megtesz azért, hogy az ízélmény csak egy aspektus legyen. Hepi.

Vedör alapokBár a Hepi Vedört ketten ötlötték ki, manapság leginkább Ádámmal lehet itt találkozni. Ő készíti az itt kapható szendvicseket, a kávét, ő szolgál ki, ő tart szóval. Szóval ő itt az abszolút motor (szigorúan Napenergiával), akinek egyáltalán nem esik nehezére az egész napos vendéglátás. Kis túlzással olyan, mintha folyton barátokat keresne, vagy még inkább barátságot ajánlana, így mindenki különlegesnek érzi magát. Mindig van egy csak neki szánt cappuccino, egy rászabott reggeli, egy neki fűszerezett szendvics, egy diétájának megfelelő sütemény.

Mitől hepi?
Az Evező utcai Vedörben van Zen kert is, ahová tanulni, dolgozni, mandalát rajzolni, és töprengeni is be lehet ülni egy picit. Nem vicc, és nem kaptunk be egy hepi

bogyót, ez tényleg így van. Sőt, ha egyedül még nem megy, akkor akár rajzoló workshopon is részt vehetünk hétvégente. A faliújságon önismereti-, jóga-, meditáció-, és kreativitást fejlesztő tanfolyamok sorakoznak, lehet válogatni, hová tesszük a Hepi Vedörben szerzett energiákat!

Miből jön ez az energia egészen pontosan? Például innen: Észpresszó (eszpresszó - 250 forint), Lát-e a maki (latte macchiato - 390 forint), Klára morzsál (speciális bio házi müzli tejjel vagy joghurttal - 550 forint), Csodakrém (aszaltgyümis, mandulás juharszirupos sajtkrém - 590 forint), Szivárványitalok (zöldség-gyümölcs turmixok, 3,3 dcl - 740 forint).

Ez túlzás, de nem mi túlzunk! Irány kipróbálni!

Hepi Vedör (bezárt)
Cím: 1036 Budapest, Evező utca 7.