Az ősz nem feltétlenül jelenti azt, hogy vége a fesztiválszezonnak, hanem inkább rendkívül jó ürügyet szolgáltat arra, hogy többnapos rendezvényekkel nyissuk meg az új szezont. Az ország egyetlen pezsgőbárja, a Zizi Bubbles&Tapas Bár is erre készül: csütörtöktől szombatig ételkülönlegességekre, tapaskóstolókra, DJ-kre és finom italokra számíthatnak az arra járók a spanyol virtus jegyében.

A kuriózumnak számító Zizi Bubbles&Tapas Bár az ország egyetlen tematikus pezsgőbárja, amelynek a középpontjában a champagne, a prosecco és a különböző habzóborok állnak. A különleges italok mellé a spanyolkonyha régiók szerint csoportosított tapasait rendelhetik a minőséget kedvelők, a gasztro-kalandorok és a szórakozni vágyók.

A hely idén egy 3 napos LoCo-LoCa Fiestával nyitja meg az őszi szezont, ahol rengeteg extrával várja a vendégeket.

A rendhagyó utcabálon a látogatók igazi mercado hangulatban, autentikus latin zenére kóstolhatnak spanyol borokat, sonkákat, sajtokat, az étteremben pedig a jól megszokott menün kívül további különleges tapaskóstolókra és cava italkülönlegességekre lehet számítani.


Hogy semmit ne bízzanak a véletlenre, a “Zizi” hangulatot kiváló DJ-k fogják garantálni: 19-én Roni Breaker és Christian Cardwell, 20-án Moon és Lacora, 21-én pedig Soneec, Lauer és Rol& lesz a zenefelelős. A zenén kívül persze egyéb érdekes programok is lesznek, például tánc- és mixer-show is.

A szórakoztatás mellett a Zizinek nem titkolt célja, hogy egy olyan évről-évre megrendezésre kerülő LoCo-LoCaFiesta hagyományt teremtsen meg ezzel, amely népszerűsíti a spanyol gasztronómiát és kultúrát.
ZIZI Bubbles & Tapas Bar (bezárt)
Cím:

1051 Budapest, Hercegprímás utca 12.