Épp csak most nyitott meg, de hétfőtől máris újabb átalakulások után, kibővítve és megújulva várja a napközben lazulni vágyókat Budapest legszebb panorámával rendelkező partihelyszíne, A Terasz. Zöld környezet, napfürdőzés, jacuzzi és lounge-hangulat, kilátással a Dunára, a Gellérthegyre és a Budai Várra délelőtt tíz órától, a nappali bulizás hazai úttörőinek legnagyobb örömére!

Terasz a város fölöttEredetileg hagyományos éjszakai szórakozóhelynek indult volna, ám az ötletgazdák egy huszárvágással átalakították A Terasz koncepcióját és mindössze három hét alatt összehozták Magyarország első nappali bulihelyét. A kapuk délelőtt tíz órakor nyitnak, s bár egészen éjjel háromig maradhatunk, már délután kettő órától válogatott DJ-k gondoskodnak róla, hogy a verőfényes napsütésben is garantáltan beinduljon a hangulat a füvesített, pálmafával tuningolt placcon. S bár A Terasz különlegessége abban áll, hogy a strandolás, a napozás, a sportolás és a laza koktélozás különleges elegyét adja, a lényeg persze maga a folyamatos, akár egész napon át tartó bulizás – a távlati cél pedig nem kevesebb, mint a világ más tájain már évek óta nagy népszerűségnek örvendő nappali partikultúra meghonosítása.

Ehhez a hely megálmodói a kiváltságos keveseknek szóló luxus és felesleges flancolás helyett egy tágabb közönséget kívánnak megszólítani az új típusú, new disco vonallal és A Terasz ars poeticájának számító „feelgood”-hangulattal. Ehhez a koncepcióhoz igazodik az árképzés is; az egész napos bulizás lehetősége 3500 forinttól adott, ráadásul az összegből 2500 forint lefogyasztható. Persze, ha csak egy fél napra neveznénk be a délutáni-kora esti órákban, akkor a mérsékeltebb, 2000 forintos belépőből 1000 forintot kaphatunk vissza alkoholtartalmú bulikellékek formájában. Utóbbiakban nem fogunk csalódni, A Terasz hátországa ugyanis a Vinopolis, a színvonalas borválaszték ily módon garantált, az épület földszintjén található éttermük pedig ugyancsak a teraszozók igényeit hivatott kiszolgálni.

A fő csapásirány tehát már megvan, a kreatív fantázia azonban egy pillanatra sem áll le. A későbbiekben unplugged koncertekre, sőt divatbemutatókra is számíthatunk A Terasz repertoárjában, ám addig is hétfőtőlbárki csekkolhatja a legmenőbb fesztiválokról ismerős bossaball pályát az átalakult-kibővített helyszínen. Tervben van még a hidegvizes csobbanómedence kiépítése, valamint egy előre lefoglalható, szeparált rész kialakítása is, melyre már most nagy igény mutatkozik szülinapozók és legénybúcsú-szervezők között.

A nyitva tartást egyelőre szeptember közepéig tervezik – bár ki tudja, addigra talán a téliesítés is megoldódik. Annyi biztos, hogy ebben az aszfaltolvasztó kánikulában kevés ilyen jó helyet találunk Budapesten, a naplemente másfél órája pedig igazán párját ritkító élmény magasan a város fölött, A Teraszon üldögélve.

Ha már meguntad a megszokott klub hangulatot nézz el a Kálvin tér felett nyílt Tip Top Bárba.
A Terasz (bezárt)Cím: 1016 Budapest, Naphegy utca 67.