Újabb huszonegy fellépőt sorakoztattak fel a Balaton Sound szervezői. Az eddigi kínálathoz hasonlóan nagyszínpadok legnagyobb DJ-i és egyedi hangzású, kísérletező producerek is feltűnnek a névsorban. Jön a világ egyik legkeresettebb DJ-producere Avicii, itt lesz a piszkos szájú hip-hop és R&B guru, Cee Lo Green, az ikonikus holland DJ, Fedde Le Grand és sokan mások.

Idén a Soundra jön az egyik legnagyobb slágergyáros és jelenleg a világ egyik legkeresettebb DJ-producere Avicii; az ötszörös Grammy-díjas teltkarcsú, piszkos szájú hip-hop és R&B guru, Cee Lo Green, aki jelenleg az USA egyik legkreatívabb slágergyárosa; Fedde Le Grand, akinek neve maga az elektronikus zene; Solomun, a délszláv felmenőkkel rendelkező, Németországban élő house DJ; Loco Dice a hip-hopból a tech house stílusba dezertált német DJ.

Idén a görög származású DJ és producer testvérpár, Dimitri Vegas & Like Mike is eljön, de élő produkcióval érkezik még a Balaton-partra Kieran Hebden, az elektronikus zenei élet egyik prominens alakja; Curtis Alan Jones, alias Green Velvet, az utánozhatatlan chicagói elektronikus zenészlegenda; a sokáig Berlinben élő detroiti DJ, Seth Troxler; a Nervo két kihívóan megnyerő szépségű és tehetséges ausztrál Miriam és OliviaNervo; a Lengyelországban született Magda, de ezzel még nincs vége a listának.

Érkezik Zamárdiba Hernán Cattáneo, az argentin DJ- és producerzseni; Todd Terje a legelvetemültebb norvég forma, akit valaha keverőpult közelébe engedtek; a Hamburgi elektronikus zenész, producer, DJ Koze; a hihetetlenül termékeny brit elektronikus zenész, DJ és producer, Scuba; de szintén a Sound vendége lesz tINI, Németország első számú női house és techno előadója; Gary Beck keményvonalas techno anyagaival; Doctor P, akinek zenéje kiszámíthatatlan, agresszív, robbanékony és extra variábilis; valamint jön Funtcase a legsúlyosabb dubsteppel.Igazán üdítő, a balatoni naplemente fényeihez és hangulatához illő, autentikus programmal szerez meglepetést egy igazán különleges fellépő is, akinek a neve összefonódott a világ legcsodálatosabb partiszigetével, Ibizáéval és annak legendás bárjával, pontosabban annak zenei kiadványaival, a milliókat megszédítő Café del Mar-szériával. Ő Bruno From Ibiza. Ezen kívül jön még Hollandia legmenőbb elektro párosa, Thijs van der Klugt és Bart Possemis, azaz a Baskerville.