Steve Aoki, a Justice, a Dada Life, Hardwell és a Bloody Beetroots már biztosan jelen lesznek az idei Balaton Soundon, Zamárdiban. A prémiumfesztivál sikere hetedik éve töretlen és kategóriájában immár az öreg kontinens 10 legjobb fesztiválja közt szerepel a European Festival Awards megmérettetésén.

Július 11-től – négy napon át – hetedszerre is Zamárdi szabadstrandja ad otthont a Balaton Sound fesztiválnak. Az év első napjaiban nyolc világsztár részvételét jelentették be a szervezők. Igencsak biztató jel a rajongók számára, hogy az illusztris névsorban ugyan eddig mindössze egyetlen nagyszínpados fellépő szerepel, mégis a leginkább kért és várt sztárok közül máris többen láthatóak a listán:

Pár nap múlva a Balaton Sound 2013 szervezői Európa legjobb fesztiváljainak szervezőivel együtt lépnek a hollandiai Gröningenben zajló European Festival Awards díjátadó gála „vörös szőnyegére”. A Sound az európai TOP10-ben szerepel, a helyezésük és a további fellépők listája azonban még várat magára.