Csupa nyolcason pörög a világ. A nyolcadik kerületben, a Kőfaragó utca 8. szám alatt június nyolcadikán, azaz ma, puszta stílszerűségből nyolc óra nyolc perctől vár mindenkit a Super 8.

Mert nem csak a Gozsdu udvar környéke rejteget mára izgalmakatJártál mostanában a Guttenberg tér felé? Amellett, hogy ott azonnal egy igen impozáns és kedves játszóteret találsz, ahova egyszer tényleg érdemes csakúgy leülni és nézelődni, most még egy izgalommal bővül a környék. Nyit a Super8.Sörözös kultúrközpont

A Super8 sok mindent rejt magában. A helyen dekoratív falakat találunk, amelyek mindegyike kellően konstruált, mégis nagyon szerethető és otthonos hangulatot varázsolnak azonnal. Első ránézésre azt mondanánk, hogy egy újabb romkocsma nyílik, azonban a Super8 másképp közelíti meg a témát. A hely kifejezetten civil irányba szeretne elmenni, így folyamatosan több szervezettel is együttműködnek. A tervek szerint rengeteg tematikus program lesz gyerekközpontú gondolatokkal.Egy placc gyermekes szülőknekA Super8 tulajdonképpen az első „kultúrkocsma gyerekeknek“, amely állandó szórakozási lehetőséget igyekszik biztosítani nekik, mint egy stabil kulturális pont, bázis a nyolcadik kerületben Így kifejezetten ajánljuk a családoknak, gyermekkel sétáló szülőknek, hogy ugorjanak be, és amíg a gyermek élményeket szív magába, igyanak meg esetleg egy pohár sört, vagy egy bambit. Napok, hetek kérdése, és a betervezett külön „gyermeksarok“ is elkészül a helyszínen.Nagy foci, nagy vászon

A Super 8 mindemellett kiváló hely a labdarúgó EB eseményeinek pontos és kellemes követésére. A kert részben hétvégén bolhapiac és elengedhetetlen kerékpártároló várja a nagyérdeműt, kora ősztől pedig dj-kkel, komplett pincehelységgel és további izgalmakkal fűt a hely.

A programok ezidáig tételes ajánló formában még nem álltak össze, így érdemes őket követni virtuálisan, ám az igazán klasszis megoldás az, ha személyesen vetsz egy pillantást arra, ami meglepetésként az udvarban vár.