​A pop up, mint műfaj, eléggé közel áll a szívünkhöz. Szép ügy a semmiből létrehozni boltot, turkálót, galériát, kocsmát. Minden múlandó, minden esetleges, van eleje, vége, és ha igazán nagy a sikere egy ilyen projektnek, van folytatása is. Ámen!

Ilyen például az Ourstyle Boutiqe evolúció, akik blogból pop up store-rá, majd állandó székhelyű, V. kerületi bolttá nőtték ki magukat. A soron következő hazai próbálkozó a Deák téri Le Meridien hotel, aki az Absolut Vodkával és a Stylewalker Promotion-nel fogott össze, hogy a hotel, jelenleg üresen álló, ám mégis elég értékes lokalitással rendelkező üzlethelyiségét bárrá alakítsák át.

Vidó Nóri székeivel, M-Lamps lámpákkal, Suppré Neopaint ablak festéssel, Nikon fotó kiállítással próbálják pop-up-esetlegesség-mentesíteni a teret. Bár az árak eléggé magasak (1500 Ft. Egy üveges Dreher) érdemes benézni, megszagolni milyen egy ideiglenes fancy koktélbár. Mi, a csütörtöki megnyitóra látogattunk el, ahol az Absolut Vodka koktélok mellett kiváló zene mellett mulatoztunk. Ti is mindenféleképpen látogassatok el a Pop-up bárba május 31-ig!