Hallottatok már róla? Kóstoltátok? Esetleg imádjátok vagy éppen berzenkedtek tőle, mert olyan különleges? Szeretnétek jobban megismerni, megtudni róla mindent?

Részesei akartok lenni a tavasz egyik legmenőbb eseményének? Merthogy a nemzetközi Macaron Nap az! Nem véletlenül tartják New York-ban, Párizsban és Londonban is évek óta zajos sikerrel. Az idei örömnap, március 20. viszont egészen biztosan más lesz. Méghozzá nekünk, magyaroknak köszönhetően! Útjára indul ugyanis egy kezdeményezés, amihez bárki csatlakozhat. Megismerhetitek és megoszthatjátok a kedvenc lelőhelyeteket – legyen az Magyarországon vagy bárhol a világon.

Részesei lehettek a rajongói klubnak és feltölthetitek az általatok legszebbnek ítélt macaron fotóját, amivel felkerülhettek a világ legnagyobb macaron térképére. És persze kóstolhattok, játszhattok és nyerhettek is! Ehhez mindössze annyit kell tennetek, hogy először lájkoljátok a Macaronnap.hu profilt a facebookon, aztán pedig követitek a WeLoveBudapest és a Macaronnap.hu posztjait. Ha pedig még több információt szeretnétek, keressétek a www.macaronnap.hu oldalt.