Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

shopping

szerkesztés

WAMP design vásár

Szerzők

  • We Love Budapest

2011. 06. 18. 2:00

Nekünk azonban eszünkbe jutott még egy elmaradhatatlan, felülmúlhatatlan momentum: WAMP design vásár az Erzsébet téren!   Kapjatok magatokra valami vidámat, kenjétek be magatokat alaposan naptejjel, pattanjatok kétkerekűre, vagy bármilyen közlekedési eszközre, és irány az Erzsébet tér, ahol válogatott magyar művészek és színvonalas termékeik várnak rátok!

A kiállítók ezúttal egy egész szekciót szentelnek a hozzájuk ellátogató kedves külföldieknek, és mindazoknak, akik egy délelőtt, vagy délután erejéig szívesen éreznék magukat turistának a saját városukban (mert néha jó is az…)! A LOKALwear matyó minták ihlette fülbevalói és kiegészítői megérintenek és rég elfeledett szívet melengető emlékeket ébresztenek, míg az 1mind1 magyar utakon koptatott bicikligumikból készült övei és ékszerei a fiatalos, városi életérzést erősítik fel viselőjükben. Róth Anikó képein és grafikáin Budapest egy új, könnyed és vidám arca köszön vissza, csakúgy, mint Marcus Goldson viccesen ironikus képein. Sőt, az urbánus élet a Hónap Designerének, Fehér Beatrixnek hála még ruhákon, szoknyákon és pólókon is visszaköszön!A hónap designere júniusban: Fehér Beatrix

Nagyvárosi hangulatok jelennek meg színes, extravagáns ruháin; több ezer saját fotóból válogatva passzintja össze a legjobb kombinációkat. Már a legelső WAMP-on is jelen volt, az Iparművészeti Múzeum öt öltözéket vásárolt tőle saját gyűjteményébe, legfiatalabb vásárlója 5, legidősebb 80 éves. Júniusban a hónap designerének járó extrastandon először látható teljes egészében egyik új kollekciója.

Egyszóval, igyekeznek bemutatni, milyen is Budapest és a magyar életérzés design szemmel!Hangulatmesterek

A tavalyi rendszeres vásári zenélgetés után újból visszatér a Holy Rollerz krú. Ahogy az régen volt, most is párban jönnek a négyes csapatból ketten kergetik majd a fekete korongokat. Zeneileg lesz minden ami a jó hangulathoz dukál nu jazz, bossa, headz, hiphop, dub, broken beat szinte lehetetlen összefoglalni mivel ügyködnek ezek a fickók.

Mit? WAMP design vásár "Hello tourist!" Mikor? 2011. június 19, szombat 11:00 - 19:00
Hol? Erzsébet tér
Mennyi? A belépés ingyenes!

További infó: www.wamp.hu

Hasonló tartalmak

Admin mode