A tavalyi sikeres debütálás után a SUN GOES DOWN ezen a nyáron is tökéletes alibit szolgáltat a virrasztásra, ezúttal azonban még több, még nagyobb nemzetközi sztárral, s még több és még jobb hazai felhozatallal kecsegtetve.

A háttérben immár a népszerű STAYFLY brigád mellett ott tudhatjuk a nagy múltú DEBUT teamet is. A két napon át zajló eseménynek a Margitszigeti Atlétikai Centrum ad otthont, az a hely, ahol már számtalan kellemes emlékkel gazdagodhatott a rutinos klubberek budapesti tábora.

A főváros szívében található, jól megközelíthető Atlétikai Centrum minden szempontból a lehető legjobb választás volt: jó közlekedés, festői környezet, s mindamellett, hogy a szabad ég szinte karnyújtásnyira van, mégis védett az időjárás viszontagságaitól. Külön elkerített VIP Terasz várja majd medencével, koktélbárral, napágyakkal azokat, akik szeretnék luxuskivitelben élvezni 2011 legelektronikusabb nyári naplementéjét.

A fellépők olyan sokan lesznek, s annyi dolog írható a számlájukra, hogy mindenkinek külön fejezetet kellene szentelni, ám nem várható el senkitől, hogy egy terjengős regény olvasásába kezdjen egy fesztivál kedvéért, legyen az bármennyire is izgalmas avagy lenyűgöző. Találkozzunk 2011 legnagyobb és legvadabb “naplementéjén”!
Főbb fellépők:

FRITZ KALKBRENNER (GER)

CHOPSTICK (GER) JOHNJON (GER) KARL GASPAR a.k.a TZEPPELIN (Munich-Budapest) (special nu disco set) Naga+Beta Yvel+Tristan Nora Naughty Garay Zee aka Jaffa Surfa Add2Basket Bit Busters live!
Blatti+Daviss Stereostrip+Detective Kelly CROSSTOWN REBELS(U.S) ART DEPARTMENT live! (CAN) JAMIE JONES , (UK) CLIVE HENRY , (UK) CRAIG RICHARDS (UK) POLARIZE ROLAND HANDRICK BLATTI+STEREOSTRIP

Mit? Sun Goes Down 2011 - Fesztivál a MargitszigetenMikor? 2011. július 29-30. (péntek - szombat) Hol? Margitsziget - Atlétikai Centrum Mennyi?
Napijegyek:
Első 100db (Mammut) 2000 Ft, majd 2500 Ft Replay Store-ok (Mammut, Andrássy út 11.) Akt Records (1066 Bp. Lovag u.17) Helyszínen: 3000 Ft VIP (korlátozott számban): 6000 Ft Sun Goes Down 2011 "The Debut poolparty" @ THE BEACH Csak a helyszinen: 2000 Ft (lefogyasztható) Sun Goes Down 2011 "Matiné hours" at @ THE BEACH Csak a helyszinen: 1000 Ft