Budapest

Bezár a Valyo Kikötő – jövő héten tartják a búcsúbulit

Fotó : Csudai Sándor / We Love Budapest
Palmetta Design és Textilművészeti Galéria
Bréking

A népszerű szabadtéri szórakozóhely helyszíne építési területté alakul, a záróbuli március 15-én lesz, tábortűzzel, zenével és emlékezéssel, utána pedig marad a Valyo többi szerelemgyereke: a Szabihíd projekt, a mobilszauna és a tervezett szabadstrand a Római-parton.

Már készültünk rá, hogy nyáron is lógatjuk majd a lábunkat az egyik kedvenc szabadtéri helyünkön, a Duna partján a Lágymányosi híd tövében, nézzük a vizet és hallgatjuk a zenét sörözés közben, de úgy tűnik, erre már nem kerül sor, és jövő héten jöhetünk ide utoljára. A Kikötő a hamarosan épülő Budapesti Atlétikai Aréna építési, felvonulási területe lesz.

A VaLyo KikötőFotó: VaLyo

„Voltak itt hajnalig tartó technobulik, helyszínt adtunk egy kétnapos punk fesztiválnak, volt bokszgála, sőt, az egyik önkéntesünk esküvőjét is itt tartottuk meg. Együtt izgultuk végig a foci VB-t és néztünk kult filmeket, gyerekeknek voltak workshopok, homokozó és játékok, míg a felnőtteknek kulturális programok, fotókiállítások és koncertek. Nem felejtjük a mindent belengő grill- és gulyásillatot a napsütésben, ahogy azt sem, amikor a zuhogó esőben a pult előtti fedett részen áztunk együtt, várva, hogy egyszer elmegy a vihar és és eközben is is jól éreztük magunkat veletek.foglalták össze az elmúlt időszakot a valyósok.

Fotó: Csudai Sándor / We Love Budapest

„Addig is, az élet nem áll meg, aki még utoljára kijönne velünk álmodozni egy élhetőbb, kellemesen végigsétálható Duna-partról, az megteheti a Kikötőben álló Mobil Szaunánk melegében és a Kikötő búcsúztatón március 15-én. Aztán nyáron ismét Szabihíd, strandot csinálunk a Római Partra és tovább keressük a fejleszteni való területeket a Duna mentén, ahova odaviszünk titeket.”

Fotó: Csudai Sándor / We Love Budapest
  • A záróbuli részletei itt.