Annak ellenére, hogy Budapest már szinte minden programigényt ki tud elégíteni, a klubéletben akadnak még hiányosságok. Erre próbál megoldást találni a csütörtöktől már látogatható legújabb egység, a Pont, amely elsősorban az egyetemisták estéit szeretné jobbá tenni. A FogasHázon belül működő helyen a tervek szerint visszaköszön majd az amerikai házibulik piros poharas hangulata, de rengeteg izgalmas ötlet van még a kalapban, ami miatt úgy tűnik, megéri majd ide járni.

Csütörtökön nyílt meg a város legújabb klubja, a PONT, amely a FogasHázon belül üzemel. A névválasztás nem véletlen, a hely megálmodói egy olyan fix pontot szerettek volna létrehozni, amely – reagálva a megváltozott igényekre – a hét minden napján nyitva van, és mindig tud olyat mutatni, amitől egy bulizás jó lehet.

Ezt elsősorban a változatos, de egy irányzat felé sem húzó zenei programokkal szeretnék elérni, de számos olyan extrát is terveznek, amik még érdekesebbé tehetnek egy átlagos estét; többek között lesznek táncversenyek egy "strip rúd" segítségével, de lesz beerpong és beerbong is, ami jól fog jönni azoknak, akik nem feltétlen akarnak táncolni.

A körülbelül 150 embert befogadni képes helyiségbe főleg fiatalokat, felsőoktatásban tanulókat várnak, és ehhez mérten alakulnak az italárak is: mindennap lesznek akciók, illetve lehetőség lesz aranykártyát igényleni, amivel 15% kedvezmény is jár majd a nem kedvezményes italválasztékból.

Természetesen a hét minden napjára jutnak majd tematikus bulik is, a kezdetekkor lesz metropolitan hétfő, all-in kedd, yo! szerda, őskáosz, pont péntek, pont szombat, illetve finisher, a jövőre vonatkozóan pedig szintén rendhagyó ötletei vannak a csapatnak.

PONTCím: Akácfa utca 49. (FogasHáz)
Facebook