A nemzetközi sajtó ismét foglalkozik Budapesttel, most a Standard ajánlja listáján a Brody Villát, mint izgalmas és nemrég megnyílt szálláshelyet. A cikk szerint 2016-tal egy újabb mozgalmas évhez érkeztünk, az oldal pedig azok között a hotelek között válogat, melyeket mindenképp vegyünk fel majd a kívánságlistánkra, ha utazunk.

Az angol Standardfriss összeállítást közölt utazás rovatukban azokról az új szállodákról, melyeket a cikk címe szerint 2016-ban bátran felvehetünk a kívánságlistánkra, ha éppen utazunk – New Yorktól Baliig.

A listán olyan városok hotelei szerepelnek, mint Barcelona, Amsterdam, Párizs vagy éppen New York. Legfelül, az első helyen a budapesti Brody Villát emelik ki, amely májusban nyit majd meg a budai hegyekben. A két tulajdonos birtokában lévő bohém hotel egy 19. századi villaépületben kapott helyett, a hatszobás történelmi épület ólomüveg ablakokkal, erdélyi márvánnyal és parkettával van felszerelve, a kreatív csapat pedig a legmenőbb szállodát hozta össze a legjobb koktélokkal, bájos télikerttel és beltéri uszodával.