Shopping

A Printa új kiadványa most a termálfürdőket mutatja be

Fotó : Printa
A Printa új kiadványa most a termálfürdőket mutatja be

A “Printa’s Pest 2015” térkép már kapható, de a printások már ki is jöttek egy újdonsággal: kiadtak egy új anyagot, amely a Budapesti fürdőket illusztrálja és összefoglalja a történetüket is. Akárcsak a többi, ez a térkép is limitált szériás és kézzel szitázott, ráadásul egy kis csillogást is vittek most bele, hiszen arany színnel nyomták az egyik réteget.

Printa
  • 1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 10.
A “Printa’s Pest” (2015 – Szubjektív térkép / Limitált Kiadás) térképen grafikák és könnyed angol nyelvű leírások jelzik, hogy a printások hol szeretnek enni, lenni, vagy egyátalán csak tenni, venni. A Printa’s Pest nem egy összevont 50-es toplista, hanem inkább a hely kedvenceit foglalja magában. Ők természetesen mindegyiket meglátogatták, hogy a legfrissebb információval szolgálhassanak.
A legújabb, “2015 – Termálfürdők” kiadvány pedig Budapest mint fürdőváros mibenlétét hangsúlyozza ki, amely sokszorosan egyedülálló. Méltán nevezik többek közt a Fürdők Városának, hiszen ez az egyetlen olyan főváros, amely termálvizekben gazdag. Ez az angol nyelvű útmutató közel sem tartalmaz minden helyet és részletet, inkább egy beszédes térképről van szó, amely a magyarok fürdő kultúrájához tartozó kedvenc és neves meleg vízű termálmedencék érdekességeit gyűjtötte egybe. Természetesen mindegyik fürdő különleges a maga nemében.