Szponzorált / szabadidő

szerkesztés

Adrenalindömping, sport és aktív kikapcsolódás Budapest környékén, ahol felhasználhatod a SZÉP-kártyádat

Szerzők

  • sponsored WLB

2020. 05. 25. 12:19

Elérkezett a tökéletes idő a szabadban sportoláshoz, és az aktív kikapcsolódáshoz: különleges programokat és helyeket ajánlunk az egész család számára, ahol a SZÉP-kártyánkkal is tudunk fizetni!

Természetközeli sportok az egész családnak

Extrém sportokkal az egyhangú hétvégék ellen

Fotó: Kiripolszky Csongor - We Love Balaton

Kenumánia

1/4

2628. Szob, Sport utca 1.

Címkék

Kenu- és kajakbérlés a Dunakanyarnál, avagy fedezd fel a folyó legszebb szegleteit, a vízen haladva. A Kenumánia segít kiválasztani a megfelelő kenut vagy kajakot a család minden tagjának, és rengeteg izgalmas túraútvonal bejárásának levezénylésében is rendelkezésre állnak. Duna, Ipoly és Garam túráik szállással és étkezéssel is elérhetőek.

(a kép illusztráció) 

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Dunakaland

2/4

2131 Göd, Jósika utca 14.

Címkék

A Dunakaland Kalandpark Budapest közelében, Gödön, a Dunakanyarban található. A sokszínű programfelhozatal között mindenki megtalálhatja a kedvére valót: felnőtt kötélpálya és gyermek ügyességi kötélpálya, terepjárótúra, quadtúra, sárkányhajózás és lasertagcsata közül lehet választani. A Kalandpark napközis tábort is szervez, valamint népszerű helyszín osztálykirándukások és csapatépítők számára.

 (a kép illusztráció)

Fotó: Heim Alexandra - We Love Balaton

Gokartfarm

3/4

Csömör 2141 Nádor major 28.

Címkék

A sebesség és az izgalom szerelmesi nagy kedvence a csömöri Gokartfarm. A pálya gyors, és széles nyomvonala lendületes gokartozást tesz lehetővé, nincsenek gumifalak, így biztonságos, a rázatókövek pedig egy igazi versenypálya hangulatát idézik. Táborok, iskolai és egyéb rendezvényeknek szolgál különleges helyszínéül.

(a kép illusztráció)  

Fotó: Szabó Gábor - We Love Budapest

Fröccs Rafting Klub

4/4

froccs@froccs.hu

Címkék

Rafting, kanyoning, extrém canyoning, vadvízi evezés, kenuzás, vadvízi kajak, hydrospeed és egyéb vadvízi csomagok – igazán széles extrém vízisport felhozatallal bír a Fröccs Rafting Klub. Kezdőknek és haladóknak is segítenek a számukra passzoló túra és sport megtalálásában, ahol az ország legjobb hivatásos magyar túravezetői állnak rendelkezésükre.

(a kép illusztráció)  

Minden eddiginél kedvezőbb béren kívüli juttatások SZÉP-kártyával

Aki még idén szeretne dolgozóinak béren kívüli juttatásokat nyújtani, szerencsés helyzetben van, hiszen a megnövekedett keretösszeg és a csökkentett terhek együttesen teszik még kedvezőbbé a SZÉP-kártya használatát. A friss szabályozás csaknem megduplázza az elkölthető keretet és felére csökkenti a kártyára utalt összeg utáni adóterhet. A munkáltatónak az év végéig, azaz a 2020. április 22-től december 31-ig tartó időszakban nem kell szociális hozzájárulási adót (szocho) fizetnie a SZÉP-kártyára utalt béren kívüli juttatás után, azaz a jelenlegi adóteher 32,5 százalékról 15 százalékra csökken. Ezzel párhuzamosan a 2020-ban a kedvezményes adókulccsal adható rekreációs keretösszeg 450 ezerről 800 ezer forintra emelkedik, a költségvetési szerveknél pedig 200 ezerről 400 ezer forintra nő. Szintén a több mint 24,000 elfogadóhelyen díjmentesen használható – és a vállalatok számára is költségmentesen igénybe vehető – SZÉP-kártya mellett szól, hogy a különböző alszámlák keretösszegei kimondottan rugalmasan használhatóak fel. Szállásunkért, gyógyfürdő- és strandbelépőnkért például mindhárom alszámláról fizethetünk. A szálláshely zsebünkből ugyanúgy költhetünk például a hotel egyéb szolgáltatásaira is, míg a vendéglátás alszámlánk éttermekben, gyorséttermekben, munkahelyi menzán vagy akár a sokak által igénybe vett étel-házhozszállításkor is használható.

Cikkünk az SZÉP-kártya együttműködésével készült.
Legyél tagja te is az ország legnagyobb SZÉP-kártyás közösségének! Élvezd a SZÉP-kártya előnyeit és szerezz új élményeket országszerte! További részleteket itt olvashatsz.

Hasonló tartalmak

Admin mode