szabadidő

szerkesztés

5 termálfürdő Budapesten, ahol kültéri medencét is találsz

Szerzők

  • We Love Budapest

2019. 06. 17. 18:21

Bár termálfürdőbe járni és szaunázni télen a legjobb, de most a nyári szezonra ajánlunk olyan fürdőket, ahol külső, szabadtéri medencéket is találni, így a hűsítő csobbanások mellett barnulhatunk és relaxálhatunk is. Így épp olyan, mintha strandon lennénk, mégis elkerülhetjük valamelyest a hatalmas tömeget.

Fotó: Major Kata - We Love Budapest

Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő

1/5

1038 Budapest, Pusztakúti út 2-6.

Több infó

Címkék

Ősfás parkjával a legszebb fekvésű budapesti strand a csillaghegyi, ráadásul nemrég új wellnessközponttal, termálvizes medencékkel, hatalmas szaunavilággal és gyerekrészleggel bővítették ki.

Fotó: Bódis Krisztián - We Love Budapest

Lukács Fürdő

2/5

1023 Budapest, Frankel Leó utca 25-29.

Több infó

Címkék

Állítólag a Lukács vizének a legerősebb a gyógyhatása, de az biztos, hogy a legsokoldalúbb fürdőnk. A pazar beltéri egységek mellett kültéri élménymedence és két úszómedence is van, napozóteraszt és kondieszközöket is használhatunk.

Fotó: Mudra László - We Love Budapest

Dagály Fürdő

3/5

1138 Budapest, Népfürdő utca 36.

Több infó

Címkék

Legendás strandja a fővárosnak a Dagály, ahol hosszú idő után újra fürdőzhetünk. Újdonság, hogy egész évben nyitva tartó termál-, wellness- és gyógyászati részleggel bővült.

Fotó: Krisztián Bódis - We Love Budapest

Gellért Fürdő

4/5

1118 Budapest, Kelenhegyi út 4.

Több infó

Címkék

A leggazdagabban díszített budapesti gyógyfürdőben nehéz elkerülni a turistaáradatot, de hétköznaponként sikerülhet. Megéri, mert az udvaron hullámfürdő-medencét, illetve egy melegebb ülőmedencét találunk élményberendezésekkel.

Fotó: Polyák Attila - We Love Budapest

Palatinus Strandfürdő

5/5

1138 Budapest, Margitsziget

Több infó

Címkék

A Margitsziget gyógyfürdőjében még geotermikus szaunában is izzadhatunk, de a meleg időt érdemes a külső részen is élvezni az óriáscsúszdákon vagy az úszó-, az élmény- és a hullámmedencében.

Hasonló tartalmak

Admin mode