A Csillaghegyi Strandfürdő Budapest egyik legszebb, ősfás parkkal körülölelt strandja, mely a Római után a második legrégebbi a fővárosban. Éppen ezért is volt szükséges a 2018-as vérfrissítés, amikor a fürdő udvarán megnyílt egy 7 szintes fürdő-és wellnessparadicsom, az Árpád Forrásfürdő. Odabenn modern, színes tereket találunk: proxi karórával nyílnak az öltözőszekrények, van rengeteg szauna, úszó-, élmény- és panorámamedence, vizes játszóház és két hatalmas csúszda.

Ha reggeli vagy esti úszójegyet váltunk (vagy az első zónára érvényes belépőt), az első szint 25×33-as úszómedencéjét és a 10×12-es tanmedencéjét, valamint két kisebb, az infra- és finn szaunát használhatjuk. De megnézhetjük az elbontott újpesti uszodából megmentett és áthozott, hatalmas Barcsay Jenő mozaikot is. A következő szinten van a wellnessrészleg, 3 élménymedencével és masszázstermekkel. Fentebb találjuk a Gyerekparadicsom nevű vizes játszóházat, a legfelső szinten pedig elérjük a hatalmas szaunavilágot és a tetőteraszt - utóbbira a 36 °C-os panorámás élménymedence miatt érdemes mindenképp kinézni.

FONTOS: Belépéskor túlfürdési letéti díjat kell előre fizetni, készpénzben. A fürdő területén viszont (pl. a büfében) csak festi-payyel és bankkártyával fizethetünk.

A wellness részleg legbelső medencéjében az élményelemek részlegesen üzemelnek. Az UFO csúszda technikai okok miatt nem üzemel.

Címkék