Keresés EN

shopping

Indítsd a szeptembert csodás füzetekkel, okos noteszekkel – 3 kedvenc papírboltunkat ajánljuk

A legtöbben emlékszünk még a kisiskoláskori szeptemberekre, arra az illatra, érzésre, amikor megkaptuk az új tankönyveket, és igyekeztünk kiválasztani a legmenőbb papírt, amibe aztán mindent akkurátusan bekötöttünk. Vagy kiválasztottuk a legszebb füzetet, hogy a kedvenc óránkon abba írjunk. Felnőttként sincs ez másképp a szeptemberrel, hűvösebbek az esték, a nyaralás után, kipihenten nagyobb kedvvel vágunk bele a munkába. Mindenki számára lendületes hónapok kezdődnek tehát, a felgyülemlő teendők között pedig sokat ad hozzá a hangulatunkhoz, ha szép noteszbe, csinos tollal készítjük el az ezekhez kapcsolódó jegyzeteinket.

1/3

Bomo Art

Már 26 éve örvendeztetnek meg bennünket a kézműves papíráruk legszebb hagyományaival, online vásárlás esetén testre szabható noteszeket, határidőnaplókat is vásárolhatunk náluk. Régi posta utcai üzletükben szebbnél szebb füzetekkel, csomagolópapírokkal, könyvjelzőkkel, ceruzákkal, tolltartókkal is várnak. Legújabb kollekciójuk a virágcsendéletek üde világát idézi meg, és a beporzók fontosságára figyelmeztet, de vannak náluk fiúsabb darabok is. Sajátos hangulatú tárgyaik akár komolyabb hangulatú, irodai környezetbe is jól illeszkednek. 

2/3

Fiók

Nemcsak noteszokat, füzeteket és az irodai élet kellékeit vásárolhatjuk meg a Bartók Béla út közelében található Fiókban, hanem gyakorlatilag mindent, ami kellemessé, színessé teheti a hétköznapjainkat, és köze van az iskolai vagy irodai élethez. Felnőtt színezők és bevásárlótáskák, vizesüvegek, festékek, írószerek is vannak a kínálatban, amiből online is válogathatunk, a visszafogottabb daraboktól a szokatlan, színes példányokig. 

3/3

Lúd Lab

Éppen megérkeztek a csodás új írószerek, mától pedig már online előrendelhetjük náluk a Papetri se nem kicsi, sem nem nagy, éppen jó méretű 2024-es határidőnaplóit is. Tárazzunk be vidám színekből és játékos formákból 2024-re is náluk. Nemcsak akkor érdemes hozzájuk benézni, ha szeretnénk írószerek, papíráru segítségével némi plusz kreatív energiát adni a napjainkhoz, hanem akkor is, ha ajándékot keresünk valakinek, hiszen papírból készült játékok, matricák, sőt csinos tasakban virágmagok is tartoznak a Klauzál utcai bolt kínálatába. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró Shopping Szponzorált

Konyhakiállítás 2024

A Papp László Budapest Sportarénában idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását. A március 1. és 3. között megvalósuló eseményen több mint 100 kiállító vesz részt, és közel 8000 négyzetméteren várják majd az építkezőket, a konyhafelújítókat és a sütés-főzés szerelmeseit, hogy megismerkedhessenek a hazai és nemzetközi újdonságokkal. A kiállítók standjainak kínálata mellett a szervezők számos programmal készülnek, továbbá különleges kedvezmények és egy nagy értékű nyereményjáték is várnak bennünket a 14. alkalommal megrendezett Konyhakiállításon.

Shopping

Fekete piac a Pikszisben

Még mielőtt beköszönt a sokunk által várva várt tavasz, a szemhunyorgató napsütéssel, a rengeteg összezavaró illattal és színnel, ünnepeljük még kicsit a szürkét, a sötétet, a feketét! Piaccá alakítják a Pikszis tereit és meghívnak 13 magyar designert és művészt a kedvencekből, akik a legsötétebb oldalukat és alkotásaikat mutatják meg nekünk. Az emeleten társasjátékozni lesz lehetőségünk, a falakon pedig az aktuális Off the Skin kiállítás erősíti a fekete vizuált.

Shopping

MFÖEK vásár & aukció

A Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát idén először egy izgalmas újdonsággal készül: az MFÖEK Tavaszi Fesztivál keretében több eseményt is terveznek, amelynek első felvonása az adománygyűjtéssel egybekötött vásár & aukció lesz, március 3-án. A szervezők egyedi pólókkal és felsőkkel, MFÖEK merch-ökkel készülnek, lesz helyszíni aukció Eke Angival és akusztikus koncert Saya Noéval.

Neked ajánlott

A