A legtöbben emlékszünk még a kisiskoláskori szeptemberekre, arra az illatra, érzésre, amikor megkaptuk az új tankönyveket, és igyekeztünk kiválasztani a legmenőbb papírt, amibe aztán mindent akkurátusan bekötöttünk. Vagy kiválasztottuk a legszebb füzetet, hogy a kedvenc óránkon abba írjunk. Felnőttként sincs ez másképp a szeptemberrel, hűvösebbek az esték, a nyaralás után, kipihenten nagyobb kedvvel vágunk bele a munkába. Mindenki számára lendületes hónapok kezdődnek tehát, a felgyülemlő teendők között pedig sokat ad hozzá a hangulatunkhoz, ha szép noteszbe, csinos tollal készítjük el az ezekhez kapcsolódó jegyzeteinket.

1/3

Bomo Art

Már 26 éve örvendeztetnek meg bennünket a kézműves papíráruk legszebb hagyományaival, online vásárlás esetén testre szabható noteszeket, határidőnaplókat is vásárolhatunk náluk. Régi posta utcai üzletükben szebbnél szebb füzetekkel, csomagolópapírokkal, könyvjelzőkkel, ceruzákkal, tolltartókkal is várnak. Legújabb kollekciójuk a virágcsendéletek üde világát idézi meg, és a beporzók fontosságára figyelmeztet, de vannak náluk fiúsabb darabok is. Sajátos hangulatú tárgyaik akár komolyabb hangulatú, irodai környezetbe is jól illeszkednek. 

2/3

Fiók

Nemcsak noteszokat, füzeteket és az irodai élet kellékeit vásárolhatjuk meg a Bartók Béla út közelében található Fiókban, hanem gyakorlatilag mindent, ami kellemessé, színessé teheti a hétköznapjainkat, és köze van az iskolai vagy irodai élethez. Felnőtt színezők és bevásárlótáskák, vizesüvegek, festékek, írószerek is vannak a kínálatban, amiből online is válogathatunk, a visszafogottabb daraboktól a szokatlan, színes példányokig. 

3/3

Lúd Lab

Éppen megérkeztek a csodás új írószerek, mától pedig már online előrendelhetjük náluk a Papetri se nem kicsi, sem nem nagy, éppen jó méretű 2024-es határidőnaplóit is. Tárazzunk be vidám színekből és játékos formákból 2024-re is náluk. Nemcsak akkor érdemes hozzájuk benézni, ha szeretnénk írószerek, papíráru segítségével némi plusz kreatív energiát adni a napjainkhoz, hanem akkor is, ha ajándékot keresünk valakinek, hiszen papírból készült játékok, matricák, sőt csinos tasakban virágmagok is tartoznak a Klauzál utcai bolt kínálatába. 

Címkék