A Budapest Garden Óbuda szívében, a Duna-part közelében, 13 000 négyzetméteren várja a kikapcsolódni és szórakozni vágyó felnőtteket és gyerekeket egyaránt. A kertben minden megtalálható, amivel a kisebbek elfoglalhatják magukat – az ugrálóváraktól és a trambulinparktól kezdve a játszótéren át az életnagyságú jengáig. Miközben a gyerekek kalandoznak, mi, felnőttek sem fognak unatkozni: szabadtéri sütögetés vár minket, sportolhatunk a strandröpi- vagy a műfüves focipályán, csocsózhatunk és számos street food fogást és italozási lehetőséget kínál a kert, nem beszélve a kertmozi vetítéseiről. Mutatjuk, milyen élmények várják a gyerekeket és a felnőtteket a Budapest Gardenben!

1/10

Trambulinpark, ugrálóvárak és játszótér

A gyerekek nem egyszerű lekötni, azonban a Budapest Gardenben minden eszköz megtalálható, amivel le lehet vezetni a felesleges energiákat. A trambulinparkban önfeledten ugrálhatnak a lurkók, és két ugrálóvárat is találunk a kertben. Ráadásul az ugrálók a játszótérrel együtt a kert központi részén helyezkednek el, így míg mi bográcsozunk vagy szuper street food- és italkínálatából szemezgetünk, addig fél szemmel a gyerekekre is tudunk figyelni.

A játszótér ingyenesen használható, a trambulinparkot Garden jeggyel vagy All in jeggyel lehet igénybe venni, az ugrálóvárakat pedig a felsoroltak mellett a Mini jeggyel is lehet használni. További infók itt

2/10

Tűzoltós gyerekprogram

A Budapest Garden egyik legnagyobb attrakciója a tűzoltós program, ahol veterán tűzoltókocsik és számos élményelem várja az ifjú titánokat. Vasárnaponként valósággal megelevenedik a Garden tűzoltóparkja, ahol kipróbálhatnak mindent a lurkók, ami csak egy tűzoltó mindennapjainak része, sőt, az igazán bátrak valódi tüzet is olthatnak. A programokat animátorok felügyelik!
 
A Tűzoltóparkról és a programokról itt találtok részletes infókat, melyeket 3500 Ft-os tűzoltós jeggyel vagy az All in jeggyel lehet igénybe venni.

3/10

Óriás jenga, célbalövés, mini tollas

A Budapest Gardennél nem találhatunk jobb helyet, ha közös családi napot tervezgetünk. A gyerekeket a park területén különböző játéklehetőségek várják, az egyes állomásokon pedig animátorok segítik a játékok használatát. Lehet célbalőni, tollasozni, a homokozóban pedig alkalmanként egy óriási jenga várja a játékos kedvűeket.

Ezek az élmények ingyenesek a Budapest Gardenben.

4/10

Szülinapozás

Ha egy igazán önfeledt szülinapot szeretnénk szervezni a lurkóknak, akkor itt biztos nem fognak unatkozni. A Garden óriási játéktere, csúcsszuper programjai és profi animátorai gondoskodnak a tökéletes születésnapról, közben pedig a szülők válláról is lekerül a teher. A Garden Tűzoltó Parkjában valódi tűzoltós szülinapi buli rendezésére is van lehetőség.

A szülinapozás részleteiről és a csomagárakról itt találtok további infókat.

5/10

Táborok

A gyerekeket a nyár folyamán számos tábor várja a Gardenben. A klasszikus napközis táborban mindennap gördeszkázás, görkorizás, röplabdázás, foci, trambulinpark, vezetett ügyességi játékok, kreatív foglalkozások várják a lurkókat. De lehetőség van kifejezetten sporttáborba, skate&roll sporttáborba, színjátszó táborba vagy tűzoltótáborba küldeni a gyerekeket, ahol megszámlálhatatlan élmény várja őket.

A táborokról, és a jelentkezés menetéről itt találtok további infókat. 

6/10

Sportolás a Gardenben: skate park, buborékfoci, pingpong, tollas, strandröpi

A Budapest Gardenben felújított skate park várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Lehetőségünk van a helyszínen felszerelést bérelni, sőt profi oktatók segítségével tanulhatunk. A Garden területén ezenfelül találunk strandröpi pályát, tollasozhatunk, a műfüves focipályán hagyományos és buborékfoci is vár ránk, aki pedig inkább az asztal mellett játszana, annak a csocsót ajánljuk! A pingpongozási lehetőség pedig teljesen ingyenes a Budapest Gardenben!

A sportolási lehetőségekről itt tájékozódhattok.

7/10

Bográcsozás, grillezés

Nem telhet el a nyár anélkül, hogy ne bográcsoznánk vagy grilleznénk egyet, a Gardenben pedig a főváros egyik legnagyobb kerthelyiségében tehetjük meg mindezt. A bográcsétel és a grill hozzávalóit nekünk kell hozni, azonban az eszközöket a Budapest Garden biztosítja.

weboldalon keresztül könnyedén elintézhetjük a foglalást, azonban érdemes legalább egy hétre előre tervezni, mert a szabadtéri sütögetés a Garden egyik legnépszerűbb programja.

8/10

Eszem-iszom

Ha nincs kedvünk sütögetni a Budapest Gardenben, akkor sem maradunk éhen, számos vendéglátóegység finomságait kóstolhatjuk meg. A street food udvarban a Panner és a Kolbice by Kobe vagány fogásaiból szemezgethetünk. Ha pedig nyár, akkor a lángos, (akár laktóz- és gluténmenentesen) sem maradhat ki, melyet a LángFánk szolgáltat. A burger rajongók a Deep Burgernél falatozhatnak, az édesszájúak pedig a Lets Roll Ice Cream helyben készült thai fagylaltjait próbálhatják ki. Péntektől vasárnapig az Őrház BBQ teszi tiszteletét a kertben. Ha pedig csak egy italra ülnénk be, akkor is számos vendéglátóegység közül válogathatunk.

A Budapest Garden vendéglátóegységeiről itt találtok további infókat 

9/10

Kertmozi

Nincs is jobb mint egy nyári estét szabadtéri mozizással zárni, a Budapest Gardenben pedig szerdától szombatig ülhetünk a vászon elé, ahol a legnagyobb klasszikusok pörögnek. Ha mozi, akkor a popcorn vagy a nachos sem maradhat el, a rágcsálnivalókat és az üdítőket pedig kedvezményes áron szerezhetjük be a kertbe!

A mozizás naplemente környékén indul, este 8 és 9 között, de érdemes csekkolni a weboldalon a moziműsort a filmek listája és a pontos kezdés miatt.

Címkék