A Budapest Parkban egy nyári koncerten találkoztunk utoljára jéggel (a poharunkban), azonban érdemes télen is a Park felé venni az irányt, mert idén ismét befagyott az egész táncparkett, és a tavalyi, nagy sikerű, mesés Jégvilág még több extrával, nagyobb korcsolyapályával, felturbózott fényekkel, egyszerűbb beléptetéssel és családbarát megoldásokkal tért vissza. Egészen január 31-ig élvezhetjük a hamisítatlan Budapest Park-os vibe-okon rezgő téli mesebirodalmat, így érdemes akár hétköznap este, a téli szünetben vagy egy zimankósabb napon ellátogatni a Parkba, garantáltan feltöltődve fogunk kicsúszni a pályáról. Mi idén is teljesen rácsúsztunk a Jégvilágra, ezért 5 okot mondunk, amiért nektek is érdemes a táncos cipőt jégkorira cserélnetek.

1/5

Parkos vibe, baráti árak, egyszerű belépés

Tavaly az elsők között próbáltuk ki a Budapest Park koripályáját, mely Ferencváros Önkormányzatával együttműködésében valósult meg. A Jégvilágot már akkor is imádtuk, szuper élmény volt a nyári táncparkett helyén korival átcsusszanni, ráadásul a kedvenc parkos zenéink szóltak, és egy téli csodaország várt ránk. Ez idén sincs másképp, leszámítva azt, hogy a tavalyi visszajelzések alapján rengeteg dolgot finomhangoltak. Nagyobb lett például a jégpálya területe, már 1500 négyzetméteren korizhatunk, hozzácsapták ugyanis a színpad mögötti backstage előterét is a pályához. A másik fontos változás, hogy a beléptetés sokkal egyszerűbb lett: egy jegy egész napra szól, és nincs adott dátumhoz kötve, online előre is megvásárolható. Kétféle időszakot különböztetnek meg – normált és kiemeltet –, mi dönthetjük el, hogy mikor szeretnénk beváltani jegyünket. A normál időszakba a hétfő–csütörtök napok tartoznak, kivéve az iskolai téli szünet idejét. A felnőtteknek normál időszakban 1999 Ft, a diákoknak 1499 Ft, kiemelt időszakban pedig 2499 Ft és 1999 Ft a jegy. A Park kedvezményekkel is készült, például a pedagógusok, a diákok, a 65 év felettiek, a IX. kerületi lakosok szuper áron juthatnak hozzá a belépőhöz, de válthatunk családi jegyet, illetve bérletet is.


További infók és jegyvásárlás itt.

2/5

Fények, zenék, bulik

A Budapest Park kétségkívül az egyik leghangulatosabb nyári bulihelyszín, képzeljük csak magunk elé a Dzsungelt, a nagyszínpadot vagy a színes pultokat. Mindez télen akár szomorú látvány is lehetne, de inkább aggassunk rá egy csomó karácsonyi fényt, állítsunk a színpad helyére egy óriási karácsonyfát, fagyasszuk be a táncparkettet, és meg is kapjuk a csodás téli Jégvilágot. Mindehhez adjuk hozzá a kedvenc parkos slágereinket, állítsuk be a pultba DJ Thomast (aki amúgy a Retro Kert rezidens DJ-je), húzzuk fel a korikat, és csússzunk rá a Jégvilágra! Érdemes figyelni a Park téli eseményeit, ugyanis készülhetünk a Jégdiszkóra (még több és színesebb fénytechnikával), de lesz például House Piknik is a jégen. Ha nincs korink, akkor sincs gond, ugyanis bérelni is tudunk, az értékmegőrzőben pedig biztonságban tudhatjuk a dolgainkat, és még jégpingvineket is kölcsönözhetünk, melyek nem csak a kisgyerekeknek segítenek a korizásban, így kezdőként is bátran a jégre szállhatunk!


További infók az eseményekről itt

3/5

Forró Özvegy és Jagatee

A Budapest Parkban nyáron tuti nem maradunk étlen-szomjan, de ez télen sincs másképp, sőt igazi parkos hangulatú hüttevibe vár ránk, ha ellátogatunk a Jégvilágba. A Dzsungelben és a jégpálya oldalában nyitottak ki a pultok, ahol különböző italokkal melegedhetünk fel. Természetesen van forralt bor (fehér- és vörösborból is), de ihatunk alkoholos és alkoholmentes puncsot, és olyan izgalmas italok közül is választhatunk, mint a Forró Özvegy (szilvapálinka, tejszínhab, fahéj), a Jagatee (fekete tea, forralt bor, barna rum, pálinka, fahéj, szegfűszeg, cukor, méz), a Bombardino, a baileyses forró csoki vagy a Cherry Coffee. Ha megéheznénk, akkor a melegszendvics, a hot dog és a rántott husis szendvics szentháromsága vár ránk, az édesszájúak pedig a rétes, a sajttorta, a fánk és a különböző csokik közül válogathatnak. Az ünnepekre hangolt Dzsungel a Jégvilágban tánctér helyett melegedővé avanzsált, itt kényelmesen, ülve fogyaszthatjuk el az ételeket és az italokat.


Nézegess képeket a kajákról és az italokról itt.

4/5

Családbarát korizás

Gyerekekkel már tavaly is szuper volt a Budapest Parkban korizni, azonban most egy fokkal még komfortosabb lesz velük ellátogatni a Jégvilágba, ráadásul a belépés 6 éves kor alatt ingyenes. A nyáron a legvadabb buliknak helyszínt adó Retro Kertben a kicsiknek játszósarkot alakítottak ki, de van fűtött pelenkázó is. Ahogy már írtuk, a tavalyi évhez hasonlóan korcsolyakölcsönző is üzemel (az itteni kínálatot is bővítették, így biztos, hogy a gyerekek méretében is találunk korit), illetve a kicsiknek a bérelhető jégpingvinek is segítségül lesznek a csúszkálásban. Nemcsak az idősebb korosztálynak készült téli programokkal a Jégvilág, hanem a kisebbeknek is, így például a Park családi programját, a Pöttömkert kis tesóját is megrendezik, ami most PöttömParty néven fut, de a legbulisabb estéken a karácsonyi világításra rádobnak egy lapáttal a partifényekkel, és kezdetét veszi a Jégdiszkó, amit a gyerekek is garantáltan élvezni fognak.

A korcsolya- és a jégpingvinkölcsönzésről itt találtok további infókat.

5/5

Becsúszhatunk a backstage-be is!

Ha mindig is kíváncsi voltál, hogy mi folyhat a színpad mögötti backstage-ben, akkor most eljött a te időd! A koripálya ugyanis túlnyúlik a nyári színpad egykori helyén is, egészen a backstage elé, ahová a mezei korizók is becsúszhatnak. Azonban a nyáron a zenészek saját kis ökoszisztémájaként funkcionáló részt bérelni is lehet – a 200 fő befogadására alkalmas, elkülönített terület kiváló helyszín lehet zárt körű csapatépítők vagy céges karácsonyok megrendezésére.


A backstage bérlésével kapcsolatban a
 sales@budapestpark.hu címen tudtok érdeklődni.

Címkék