1/6

BpBARbq

Ha már a texasi Houstonban rendezik a finálét, természetesen nagyon készülnek az Akácfa utcai BBQ-bárban. A helyen a húshoz is húst adnak, plusz az isteni falatok mellett jéghideg sörrel, mindkét szinten kivetítővel és autentikus társasággal várnak.

Bővebben

2/6

Vasmacska Terasz

A XXII. kerületben található terasz igazi közösségi térként aposztrofálja magát, ahol minden évben komoly társaság jön össze a Superbowlra. Idén sem lesz másként, úgyhogy ha klasszikus amerikai kaják és Duna-parti miliő társaságában néznéd a közvetítést, időben foglalj asztalt az 50 férőhelyes, kétkivetítős helyen.

Bővebben

3/6

Muzikum

2017-ben immár ötödik alkalommal szervezik meg a Muzikum Super Bowl meccsnézést. Az italkínálatot a hagyományokhoz híven a Muzikum Bisztró biztosítja, az ételről ezúttal az All About Street Food csapata gondoskodik. Remek hangulattal és a bisztróban egy 4×2m-es kivetítővel, továbbá igény esetén egy 2×2m-es plusz kivetítővel, klubteremmel várják a fanokat.

Bővebben

4/6

Bikás Sport Pub

A döntőt projektorok mellett televíziókon közvetítik a Bártfai utcában, sőt extra szolgáltatásként a fűtött teraszukon is tudják fogadni a szurkolókat. Az estére külön étlappal készülnek, érdemes figyelni a Facebook-oldalukat a további információkról.

Bővebben

5/6

House Bar

Nincs NFL-meccs csirkeszárnyak nélkül – ezt vallják a Nagymező utcai House Barban is, ahol sörakciókkal, nemzetközi összetételű közönséggel és hatalmas projektorokkal készülnek a Falcons-Patsre, no meg tippjátékkal: aki legközelebb lesz a végeredményhez, uram bocsá' eltalálja, 5000 forinttal sétálhat haza.

Bővebben

6/6

BESTIA

Meccs, sör, csirkeszárny. Röviden, frappánsan ennyi a lényeg. A csirkeszárnyon kívül brutális burgerrel támadnak, a szurkoláshoz 12-féle csapolt sörből lehet választani. Ha nyer a csapatod, karnyújtásnyira leszel egy üveg ajándék pezsgőtől, de ha még ez sem elég, a half time show-t full hangerővel tolhatod Lady Gagával.

Bővebben