Keresés EN

Ez is érdekelheti

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Éjszakai élet

Pici Bar & Nighttaqueria

A Pici bár egy olyan „törzshely” a VIII. kerületben, ahova betérve azonnal otthon érezzük magunkat: parányi méretű, mégis hangulatos, és olyan érzés, mintha csak a haverunkhoz ugrottunk volna fel.

Éjszakai élet

Itt nézz meccset Budapesten a foci Eb ideje alatt!

Az idei labdarúgó-Európa-bajnokság azért különleges nekünk magyaroknak, mert 44 év után végre nem csak a tévé előtt nézik a tornát a válogatott játékosaink. Így gyakorlatilag az összes budapesti vendéglátóhely szervez közös meccsnézést június 10-től, melyek közül most 14 helyet választottunk ki, méghozzá csupa szabadtérit. Hajrá, magyarok!

1/14

Kobuci Kert

A 2009 nyara óta működő óbudai Kobuci Kertben, a Zichy-kastély belső udvarán történelmi környezetben szurkolhatsz nem csak a magyar válogatottnak, ugyanis az Európa-bajnokság valamennyi mérkőzést adják a Fő téren, LED-falas kivetítővel, ingyenes belépéssel.

Részletek

2/14

FogasHáz

A hetedik kerületi elektronikus zenei centrumban egy hónapra a futball veszi át az irányítást: összesen két helyszínen várják a szurkolókat, egy épületen belül. A Fogas kertben és a Lieblingben két darab, frissen beszerzett óriáskivetítő javítja a felhasználói élményt a már meglévő egyéb HD-készülékek mellett. Italakciók és nyereményjátékok jelentik a pluszt.


Részletek

3/14

Akvárium Eb-terasz

A lépcsőzetes elrendezésű, nyári szellő által hűtött terasz minden este stadionná változik. Hűsítő italok, Eb-menü, 2 óriási kivetítő és előzetesen lefoglalható asztalok szerepelnek a 'miért az Akváriumban nézzük a meccset?' kérdés érvei mellett. Annyit érdemes még tudni, hogy a 15 órától kezdődő mérkőzésekre nem vesznek fel foglalást, a helyek a terasz aktuális telítettségétől függően foglalhatóak el, ellenben a 18 órai találkozókra 3000 Ft/fő, a 21-esekre 5000 Ft/fő a díj. Valamennyi összeg lefogyasztható.

Részletek

4/14

Dürer Kert

Ha minden igaz, a Dürer Kertben csak a 18 órakor kezdődő meccsekre lehet beülni, ám 'cserébe' az óriás kivetítők előtt hagyományos és kézműves söröket, valamint Tatrateát lehet (többek között) kortyolni, a falatozáshoz balkáni grillételeket ajánlanak. A torna előrehaladtával az egy időben kezdődő mérkőzések közül a Dürer Kert vendégei választhatnak majd.


Részletek

5/14

Bálna Terasz

A kellemes hangulatvilágítás nem csak a Szabadság híd miatt adott a város egyik viszonylag új, kedvenc teraszán. A fröccsözéshez ideális helyszínen csodálatos panoráma vár, no meg az Európa-bajnokság alatt az elmaradhatatlan óriásvásznak.

Részletek

6/14

Futball-sziget

Ha Magyarország legnagyobb kivetítőjével rendelkező helyén szurkolnál, akkor a Futball-szigeten érdemes kikötnöd.​ A margitszigeti programsorozat​ ​a több mint 7000 fő befogadóképességű atlétikai centrumban lesz, ahol 144 négyzetméteres óriáskivetítővel, food truckokkal, gasztrosétánnyal, hatalmas sörválasztékkal, chill zónával, csocsóval, teqballal, dekázó- és 11-es rúgó versennyel, poolballal készülnek a szervezők.


Részletek

Jó ideje hagyomány már, hogy kétévente, az aktuális futball világversenyre benépesül a Szabadság téri füves terület, ahol sörpadokon ülve vagy fűben figyelik a szurkolók az eseményeket a Belvárosi Foci Moziban. A fesztivál hangulatú meccsnézős bulin 28 négyzetméteres kivetítő elé gyűlnek össze az emberek. Idei újdonságként a Foci Mozi a Tüskecsarnoknál is vetíti a meccseket.

Részletek

8/14

Budapest Park

Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye sem marad ki a jóból, a Budapest Park Sportkertjében 15 négyzetméteres képernyővel, sörpadokkal és csocsóval járulnak hozzá az Eb-hez. A belépés a Sportkertbe 21.00-ig ingyenes, utána 500 forintért engednek át a kapun. Ha a meccsek alatt a Parkban épp zenei rendezvény zajlik, akkor a koncertek csak koncertjeggyel látogathatóak.

Részletek

9/14

Larus terasz

A Sirály Sétányon, a MOM Kulturális Központ mellett található Larus Étterem is évek óta rendszeres résztvevője a futball világeseményeknek. Várvizi Péter séf street food ételekkel készül az éhes vendégeknek, akik maximum 80-an lehetnek egyszerre a teraszon, viszont a környéken ingyen parkolhatnak.

Részletek

10/14

Vasmacska terasz

Hogy miért érdemes a 22. kerületbe elbattyogni, ha nem ott laksz? Azért, mert a Vasmacska teraszon nemzet-specifikus ételeket raknak az asztalra az Európa-bajnokság ideje alatt, plusz egyéb italakciókkal és nyereményjátékokkal csábítanak oda. Jó hír a gyerekkel érkező apukáknak, hogy a meccsek iránt még nem érdeklődő ifjú utódot le lehet pakolni a szomszédos játszótérre.

Cím: 1222 Budapest, Fékező u. 1.
Részletek

11/14

WestEnd tetőterasz

Metropol szurkolói terasz névre hallgat idén egy hónapig a WestEnd tetőkertje. A magasban 6x4-es óriáskivetítővel, hagyományos és francia ízekkel, hamburgerekkel, salátákkal, édességekkel, sörkínálattal, ingyenes programokkal és Priskin-gólok esetén igazi tomboló stadionhangulattal várnak. A nyitómérkőzés előtt ingyenes szurkolói arcfestéssel, tangóharmonika bemutatóval és kán-kán táncosokkal izzítják a hangulatot.

12/14

Zsiráf

Új hely nyílik ebben a hónapban az Eiffel-téren, Zsiráf néven. A Nyugati pályaudvar szomszédságában a kiváló sörök jelentik az alapot, a torna idejére pedig egy 30 négyzetméteres LED-fal vonzza majd be az embereket.

Cím: 1062 Budapest, Teréz körút 53.
Részletek

13/14

Piazza Budapest (Bezárt)

Egy hely, ahol ledobhatod magad és megpihenhetsz a nagyváros forgatagától, ahol a kellemes napsütésben élvezheted a házi fagyi különlegességeket és persze 12 négyzetméteres LED-falon gyönyörködhetsz Fiola Attila becsúszó szereléseiben. A meccsek szünetnapjain a Cervantes Intézettel közösen spanyol moziesteken tarthatsz focimentes napot.

Részletek

14/14

PONTOON

A Duna-part egyik újonca természetesen minden meccset ad; a nappaliakat TV-n, az estieket nagy kijelzőn. A kilátás (Lánchíd, MTA, Gresham-palota) és persze az elmaradhatatlan sör, fröccs, buli kombó miatt érdemes lenézni oda.

Részletek

Neked ajánlott

A